Hajrovic Aleyhine FIFA’ya Başvurduk

Hakikaten inanilmaz amatörce yönetiliyoruz. La olm Adamin menajeri fifada avukat, üstelik Bremen yas tahtaya basmaz. Sen adamin parasini ödemedin, eger bir futbolcununparasini ödemezsenvaktinde, oyuncu tek tarafli olarak sözlesmeyi fesh edebilir, fifanin kanunu bu. Binlerce örnekleri var bunun örnek drogba. Candan ercetinli, 1932 dogmlu Asbaskanimizla, zart zurt adamlarin büyük zarara ugruyoruz yeter artik. Tekrar hatirlatiyorum, hajrovicin menajeri avukat, hatta fifada yapti avukatligini.

Neden herkes hayroviçe kızıyor prolara kızın bence.

kazanacağımızı sanmıyorum. hayroviç menejerlerinde yönlendirmesiyle mutlaka klübün açığını iyi yakalamış bu hareketlere girişmiştir. bu açıklama ve davalık olmagirişimimiz , taraftarın gazını alma amaçlıdır. mahkeme bitene kadar ünal aysal çoktan gitmiş olur zaten.

Hakikaten inanilmaz amatörce yönetiliyoruz. La olm Adamin menajeri fifada avukat, üstelik Bremen yas tahtaya basmaz. Sen adamin parasini ödemedin, eger bir futbolcununparasini ödemezsenvaktinde, oyuncu tek tarafli olarak sözlesmeyi fesh edebilir, fifanin kanunu bu. Binlerce örnekleri var bunun örnek drogba. Candan ercetinli, 1932 dogmlu Asbaskanimizla, zart zurt adamlarin büyük zarara ugruyoruz yeter artik. Tekrar hatirlatiyorum, hajrovicin menajeri avukat, hatta fifada yapti avukatligini.

gayet eminsin yani??... :)

Yönetim taraftarini gazini alip, yaptiklari hatayi hajrovice yüklemek istiyorlar. Sen 60 milyon Euro sampiyonlar liginden para al, 200.000€ adamin parasini ödeme. Kusura bakmayin ama en sucsuzu Hajrovic bu olayda. Bu hatanin bedelini yönetim takir takir cebinden ödeyecek okadar.

Bu dava anca göz boyamasidir!!

Sen adama parasini verme, o hukuki olan hakkinin kullansin, ve sen adama dava ac... Bu olaya anca gülünür!

Hajrovic e anca niye beklemedin parani diye kizilir, ki o da farkina vardi buraya gelmenin hata oldugunu (yabanci kurali), kariyeri icin gitmeyi tercih etti.

Bu rezalet olayin hesabi verilmeli, kim ödüyorsa ödesin kim istifa ediyorsa etsin. Madem sirket gibi yönetiliyoruz, yanlislarin bedeli ödenmeli.

hajrovic kazanırsa baska takımda oynayıp para kazanmasına rağmen bizden oynamayacağı yılların parasını istemesi normal de bu mu anormal??? :)

İkisi de saçma ve zaten kabul edilmeyeceklerdir . Benim anlatmak istediğim bu soytarıyla böyle sidik yarıştırmak bize yakışmaz, açarsın bakarsın kitap ne diyor ona göre bir dava açarsın. Biraz daha zorlasak benim kredi kartlarını da iteleyebilirmişiz :asd:

İkisi de saçma ve zaten kabul edilmeyeceklerdir . Benim anlatmak istediğim bu soytarıyla böyle sidik yarıştırmak bize yakışmaz, açarsın bakarsın kitap ne diyor ona göre bir dava açarsın. Biraz daha zorlasak benim kredi kartlarını da iteleyebilirmişiz :asd:

bir şekilde karşı reflex gösterilmesi gerekiyor... kabul edilemeyecek bile olsa sonuçta karşındakinin ulan biz bi yerde hata mı yaptık acaba dedirtmek gerek... :)

bir şekilde karşı reflex gösterilmesi gerekiyor... kabul edilemeyecek bile olsa sonuçta karşındakinin ulan biz bi yerde hata mı yaptık acaba dedirtmek gerek... :)

Yaptırım ya da korkutma gücü yok işte bundan bahsediyorum. Hayrovic oğlanının önüne bunları koysan kahkaha atar bence haklı da , baştan sakat ,çocukca açılmış bir dava. Fifa'nın bunu kabul etmesi emsal teşkl eder , bundan sonra piyasa karışır olay bu yani.Hem kabul edeceksek Messi'ye , İbra'ya falan teklif yapalım, nasılsa Hayro ödeyecekmiş .Böyle şey olur mu yahu :D

En son Ribery için başvurmuştuk..

Sen parayı vaktinde yatırma, sonra show yap :)

Drogba'yı aldığımızda Çin kulübü de fifa'ya başvurmuştu.. katıla katıla gülüyorduk diye hatırlıyorum..

hic sansimiz yok , maksat elimizden geleni arkamiza koymuyoruz tripi, taraftara sirin gözükmek icin yapilmis bir hamle. ati alan üsküdari coktan gecti

bu tip davaları genelde futbolcular kazanıyor, menecer bozuntularının yaş yere yatcağını hiç sanmam..

su parayi vaktinde yatirmamak icin yapilan Fifa kurallari harbiden cok tuhaf

klub ikaz edilse, yada 1 hafta icinde oyuncunun parasi iade edilmesi + bir daha tekrarlanirsa oyuncu sebest kalir kurali koysalar keske

+ bugun binlerce futbolcu oynamadan para kazaniyor, klublerde oynamayan yada yatmak icin gelen futbolculari kovma sansi olsa keske.. bu FIFA ve UEFA artik birazda klublerin haklari icin ugrassin

Suçu bencede hajroviçe atmak yersiz.

Adam pro oyuncu sonucta . Içimizden yetişmiş aydın yılmazlar bile 1-2 kuruş farkından dolayı naz yaparken

Elin oğlu bunu hayli hayli yapar.

Ben şimdi diyelim pro oyuncu olarak eee celtice imza atım.

Param ama zamanında ödenmediği gibi almanya gibi elit bir ligden teklif aldım.

Fifa kuraları izin verdiği için bye bye celtic.

Metin oktaylı dönemler bitti gećti, uyanın. Her futbolcu kariyerini ve ailesini düşünmektedir.

100 de 1 Arma bir rol oynar bazı oyuncularda belki.

ünal aysal fifa ve uefadaki lobisini devreye soksun :D

Beyler, fifa hep futbolcu lehine karar veriyor böyle davalarda. pek umutlanmamak lazım

Geri
Üst Alt