Hajrovic Derhal Kovulmalıdır!

Kovulmasina kovulsun da, cöpe atilan milyonlarin hesabini kim verecek?

Nerden baksan 5 Milyon Euro zarar, eger gercekten yeni bir Ribery vakasi yasandiysa.

elbesilerinide yakmalıyız.

yok ya müthiş topçu ahahahah

bunun için ne kavgalar ettim cahillerle bunu savunan vardı iyi topçu falan diyen vardı enteresan tedavileri devam ediyor sanırım

En geç akşam'a kadar resmi açıklama gelmelidir.

Eğer yalansa, ferit'in kanalı ve sitesi yasaklanmalı artık.

Sporcunun hakkı olan parasını istemesi ne zamandan beri kovulma sebebi oldu?

Haber doğruysa İzet'ten önce yöneticiler hesap versin.

ilk dha girdi beyler yalan olsa yalanlanırdı büyük ihtimal ajanslar sağlam

Adamın parasını verilmeli hata kulüpte kim ne derse desin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kazığı yedikten sonra kovmak anlamsız. Alınması hataydı.

Eğer haber doğruysa Dany örneğinde Beşiktaş'ı suçlayanların burda Hajro'yu suçlaması düşündürücü

Klüpten net bir açıklama yapılana kadar ne oyuncu nede klübe sallamamak gerekir diye düşünüyorum .

Eğer parasını alamıyorsa haklı tabiki. Ama iyi bir mancini kazığı olduğu su götürmez bir gerçek.

★SⅢ Tapatalk★

Sporcunun hakkı olan parasını istemesi ne zamandan beri kovulma sebebi oldu?

Haber doğruysa İzet'ten önce yöneticiler hesap versin.

Made in Turkey :), Turkiye de hakli olani degil haksiz olani savunuruz, bknz Aziz Yildirim.

Eğer haber doğruysa Dany örneğinde Beşiktaş'ı suçlayanların burda Hajro'yu suçlaması düşündürücü

Bide sunu ekle: Drogba bize gelirken 3 aydir maas alamadi diye gelmisti, ozaman onlara gore Drogba da hain.. (ve bize gelirken hepside oleeyy Drogba geldi diye bagirip dururdu)

Daha 1.2m € alan futbolcunun maaşını ödeyemiyoruz.Transfer sezonu açılmadan bitti bile.Umarım haber doğru değildir.

-Hajrovic'e ayrı parantez açmak gerekirse bizim takımla uyum gösteremedi.Gönderilmelidir.Ama kimse de çıkıp 3.5m€ vermez.1-1.5m bakılmadan gönderilmelidir.Şayet olay doğru değilse..Doğruysa zaten serbest.Bir de biz Hajrovic'i yabancı transferi olarak aldık dendiyse üstüne Türk'te olamaz bu.

yok ya müthiş topçu ahahahah

bunun için ne kavgalar ettim cahillerle bunu savunan vardı iyi topçu falan diyen vardı enteresan tedavileri devam ediyor sanırım

Hajroviç in futbolunu savunanlar biride bendim 2-3 maçta ışık vermişti sürekli oynuyarak tempo kazanır diye düşünüyordum her düşündüğümüz gerçekleşse futbolun tadı olmaz zaten bu cahillikse evet cahilim.

Geri
Üst Alt