Hulusi Arslan
Parçalı Üye
- 20 Mart 2014
- 3.528
- 1.367
- 1.023
Bu konuda sana hak veriyorum, sermaya olayi zaten fenevbahcenin GS engel koymak icin, hukumetle birlikte sermaya artirmamizi engel oldular ( sermaya artirimi legal olmasina ragmen \, ve fb kendisi bile yararlandi)
X, kisiden alip Yvermek biliyorum orasini ama durust olmak gerekirse aklima gelmedi ama yinede bunlar (risk), bugun bankalar kola kolay kredi vermiyor yani X kisinin bize kolay kredi vermeside tehlikeli olabilir
neyse gecelim tum ekonomiyi, hayirlisi olsun
Bu tarafta tam dogrulari bilmedigim icin, uzatmak istemiyorum ama inandigim birsey var isler sanildigi kadar rahat degil
Aldigimiz krediler futbolcu alim-satimina gidiyor dogrumu?
Biz ne yapiyoruz, aldigimiz topculardan faydalanmiyoruz, sonra onlardan zarar ediyoruz ve buda kisa vaade icinde oluyor
sonra kisa zaman icinde yine borc aliyoruz, ve yine ayni hatayi yapiyoruz
Bana sunu anlatsin birisi yonetimde, Ontivero niye 2m euro verdiler diye? kaciyormu bu adam hehee
rahatlikla 50bin euro alirdik, ama niye 2m euro verdik, yada hajrovic, amrabat, salih gibi zararlar niye bukadar kola oluyor
kisacasi (FINANS) - kisa ve uzun vaadeli borclar - - results (transfer gider ve gelirler, + sportif basari): bilanco NEGATIV
X, kisiden alip Yvermek biliyorum orasini ama durust olmak gerekirse aklima gelmedi ama yinede bunlar (risk), bugun bankalar kola kolay kredi vermiyor yani X kisinin bize kolay kredi vermeside tehlikeli olabilir
neyse gecelim tum ekonomiyi, hayirlisi olsun
Bu tarafta tam dogrulari bilmedigim icin, uzatmak istemiyorum ama inandigim birsey var isler sanildigi kadar rahat degil
Aldigimiz krediler futbolcu alim-satimina gidiyor dogrumu?
Biz ne yapiyoruz, aldigimiz topculardan faydalanmiyoruz, sonra onlardan zarar ediyoruz ve buda kisa vaade icinde oluyor
sonra kisa zaman icinde yine borc aliyoruz, ve yine ayni hatayi yapiyoruz
Bana sunu anlatsin birisi yonetimde, Ontivero niye 2m euro verdiler diye? kaciyormu bu adam hehee
rahatlikla 50bin euro alirdik, ama niye 2m euro verdik, yada hajrovic, amrabat, salih gibi zararlar niye bukadar kola oluyor
kisacasi (FINANS) - kisa ve uzun vaadeli borclar - - results (transfer gider ve gelirler, + sportif basari): bilanco NEGATIV
Ama unuttuğun olay şöyle bir durumda var Y kişiden borç alıp X ile ödeyebiliyorsun Galatasaray şuan bunu yapıyor bütün borçlarını uzun vadeye yayıyor bankalardan uzun vadeli alıp kısa vadelileri kapıyor ve bizim bu sene en büyük başımızı arttıran olay ise sermaye artımının gerçekleşmemesi sermaye arttırımı gerçekleşse idi hem borçlar yarı yarıya azalmış olucaktı hemde nakitimiz daha fazla olucaktı kredilerimizde artıcaktı maalesef herkes bize karşı cephe aldığı için içerden dışardan SPK bu sermaye arttırımını ilk başta iptal etti sonra şartlı kabul etti ama şartlarıda çok ağır hisselerin %90'ını alıp 1 sene hisse satmayarak ama bunu yanlış bilmiyorsam kabul ettik eğer bunu kabul edip başarabilirsek 1 sene bittikten sonra dehşet bir nakit akışı sağlarız.