Hajrovic Derhal Kovulmalıdır!

parası ödensin dk sonrası da postalansın bir zahmet.

Bu herifi takımımda görmek istemiyorum!

Passat medyasının gazına gelmeyin,bu çocuk iyi futbolcu gördük içerideki maçlarda.ayrıca parasını istemesinden doğal bir şey yok.sözleşme imzalıyorsan yerine getireceksin.

klasik balkan futbolcusu hiç bulaşmamak gerekiyor bunlara. parasını ödeyip olması gerektiği dandik takımlardan birine yollamak şart.

parası ödensin ve 2m üstü en iyi teklifi yapana gönderilsin. Zaten 8 yabancı hakkımız var.

Galatasaray'a gelmeden önce adını bile duymuyordum. Biraz kulübüne saygılı olması gerekirdi. Maaşını zamanında almak elbette hakkı ama maaşını alamayan ilk kişi değil. Bu hep böyle FIFA'ya başvuracaksa işimiz var. Parası ödensin ve satılık listesine konsun derhal.

Ben Ünal Aysal yönetiminin böyle eski basiretsiz yeteneksiz yönetimler gibi para sıkıntı sorunu yaşatacağını zannetmiyorum. Ama artık bu olay çok sıktı tez zamanda ayrıntılı bir resmi açıklama gelsin işin ufak ufak suyu çıkmaya başladı...

Eğer haber doğru ise hemen acilen postalanmalıdır. Hakan Çalhanoğlu dururken şu adama 5 milyon bayıldık ya yanarım yanarım ona yanarım.

Geri
Üst Alt