Hajrovic FIFA'dan Geçici Lisans Aldı

Para ödememe mevzuna takılmıyorum ben, yönetimin hatası varsa o konuda değil, FK Sarajevo'da bench warmer olmaktan öteye gitmeyecek adamı yabancı hakkını harcayarak transfer etmesi.

Yoksa iyi oldu ödemedikleri, karaktersizin tekinden kurtulduk.

yönetim ve başkan büyük hayal kırıklığı yarattı ünal aysalın 2 yıldır yaptıklarından sonra bu şekilde kulübü yönetmesi ilginç.Sen albayrağı,ali dürüstü kovup candan erçetini yönetime alırsan bu olayların olması normal başkan artık ya bırakmalı yada adam gibi yöneticilerle yola devam etmeli candan erçetin nedir allah aşkına ayrıca bu bülent tulun sevdası nedir anlamış değilim her gelen başkan baş danışmanı yapıyor kulübün gizli sırlarımı var bu adamda nedir anlamadım ki

Adam karaktersiz olabilir ancak tanınan hakkı kullanmış işte.Burda hata tamamiyle yönetimde.

Gün geçtikçe kaos ortamına sürükleniyoruz..

Benim sahsi görüsüm kulüp bu parayi ödemek zorunda kalirsa yönetimin istifa etmesi gerekir. Bu sadece para meselesi degil. Galatasaray'da yönetimler böyle hatalara düsmemeli.

Hajroviç yetenek olaray iyi ama oyun için de yok.Top gelmedimi hayalet ara ki bulasın.Verilen paralar olmasa cehenneme kadar yolu var.

1. Yilda 200.000€ya top oynarkene, adami milyoner yaptik

2. Menajeri sayemizde zengin oldu

3. Bunun yüzünden Amrabati harcadik

4. Grasshopers takimina 3.5 milyon vererek zengin ettik

5. Imajimizi lekeledik

6. Verilen 3.5 milyon bonservis yandi

7. Muhtemelen 4.5 milyon euro hajrovice verecez

8. Totalde 8 Milyon euro zarar yedik

Bunun zararini Baskan cebinden, Bülünt Tulun ve herkim bu transfer aracilik yaptiysa hemen kovulsun !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3jH63vrcwDg[/media]

Böyle dandik halı saha topçularını alıyoruz, ondan sonra biz uğraşıyoruz.

Werder Bremen'de top toplayıcı yaparlar bunu.

Ciddi manada 6 ay icerisinde yapılmış 8 milyonluk bir zarar var bu adamdan dolayi. Yaziklar olsun.

Sorumlularin kim oldugunu bile ogrenemeden, bu konu hic konusulmadan kapatilicak gidicek yine.

Bülent tulun un bu kulübe kaçıncı kazığı bu adam hala nasıl bu kulübe girebiliyor. Yazık ya az buz değil bu paralar.

bizde kalirsa gonderecek yer arariz. soveriz

eger baska takima giderse ribery gibi bisey olursa sasirmam dogrusu.

akilli olacan falan ama birazda sans olacak abi.

Malesef adam hakli beyler.. Kim bu hatayi yaptiysa derhal istifasini sunmali, hangi yonetici sorumlu ise..

Kazara İstanbula gelse kendisi açısından kötü olabilir herhalde daha Türkiye'ye ayak basmaz

suc bunda degil bunu bulup getiren (en hafif deyimiyle) beceriksizlerde

bu mal icin amrabat'i yolladik bir de - adam bizde oynamak icin can atiyordu can

menejerinin taklasına geldi garibim... dünya kupasına gidiyorsun hazır paran da gecikmiş gel biz şikayet edelim dünya kupası sonrası transferi patlatırız tazminat da cabası olur dediler... iki maçta hajrovic patladı... sonra da bosna patladı... şimdi iş alacakları tazminata kaldı... geçici lisansı her ihtimalde fifa veriyor zaten... biz hajrovicten kurtulduk... haberde geçtiği gibi o istediği tazminatı uefa'nın kabul etmesi mümkün değil... ribery ile bir tutmayalım lütfen hajrovici...

Geri
Üst Alt