Hajrovic FIFA'dan Geçici Lisans Aldı

Para ödememe mevzuna takılmıyorum ben, yönetimin hatası varsa o konuda değil, FK Sarajevo'da bench warmer olmaktan öteye gitmeyecek adamı yabancı hakkını harcayarak transfer etmesi.

Yoksa iyi oldu ödemedikleri, karaktersizin tekinden kurtulduk.

Aysalistlerin geldiği ibretlik son nokta

Aysal inanilmaz hatalar yapmaya basladi.O iki yilda yapilan guzel seylerin.Adnan ozturk,ali durust,albayrak ve Ft sayesinde oldugunu goremedi.Sonunu hazirliyor.İnsAllah toparlar

Eski yönetimi dağıtmasının yanlış olduğuna katılıyorum da şu başarıda payı geçen adamları sayarken Adnan Öztürk'ü saymaktan vazgeçelim. Gelmiş geçmiş en boş adamlarda top 5'e oynar.

Resmen rezilik. Pro oyuncu iyi veya fark etmeden parasını alamadıysa imzaladığı sözleşme şartları ile hiçbir suçu yokdur.

Hele yabancı ise. Maddi zarardan ziyade prestij bir zarar vsr burda haber doğruysa.

Parayı cebinden ödesinler kurumsalaşmış yöneticiler ve Istifa etsinler derhal.

Ama rahmetli canaydın gibi nay nay giderler.

Eski yönetimi dağıtmasının yanlış olduğuna katılıyorum da şu başarıda payı geçen adamları sayarken Adnan Öztürk'ü saymaktan vazgeçelim. Gelmiş geçmiş en boş adamlarda top 5'e oynar.

Eski yönetimde ali dürüst liselileri,albayrak ve Ft hükümetin bize vurmasını önlüyordu,Öztürk sadece laf üretiyordu.

yalnız bülent tulun'u bir kez daha takdir ettim. gereksiz kesimlerin ağlaklığı ne kadar önemli bir yönetici olduğunun kanıtı niteliğinde.

O ne olm :D

Geyiğine yazdığım belli birşey. Yoksa dediğim gibi 3. lig topçusunu yabancı transfer diye çaktılar bize => net amatörlük

Abi Hajrovic konusunda katılıyorum yeteneksiz 3.lig topçusunun teki.

Ama bir de işin maddi boyutu yok mu göz ardı edilemeyecek?

Geçici lisans çıktı, eğer ki davayı Hajrovic kazanırsa 4 senelik ücretini peşin ödeyeceğiz bu adama bir de.

Ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama bonservisine verilen 3.5 Milyon Euro+ 4 senelik alacağı en az 8-10 Milyon Euro gibi bir maliyet çıkarıyor ortaya.

Böyle bir adama 1 Euro bile vermememiz gerekirken bu skandal bir rakam değil mi?

Abi Hajrovic konusunda katılıyorum yeteneksiz 3.lig topçusunun teki.

Ama bir de işin maddi boyutu yok mu göz ardı edilemeyecek?

Geçici lisans çıktı, eğer ki davayı Hajrovic kazanırsa 4 senelik ücretini peşin ödeyeceğiz bu adama bir de.

Ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama bonservisine verilen 3.5 Milyon Euro+ 4 senelik alacağı en az 8-10 Milyon Euro gibi bir maliyet çıkarıyor ortaya.

Böyle bir adama 1 Euro bile vermememiz gerekirken bu skandal bir rakam değil mi?

Transferi daha büyük skandal bana kalırsa. Parasını ödemedilerse bir şekilde bunu göze almışlar, hesabını kitabını yapmışlardır herhalde. Yani para hesabına girmem zaten hiç bir zaman bununla uğraşsın diye kamyon yükü maaş alan adamlar var. Ben sahaya bakarım. Saçma sapan bir adama yabancı hakkını harcayıp sonra bu adamın kendini süperstar sanmasını sağladılar. Bu daha ürkütücü.

Bu kepazeliğin sorumluları ve bu transferden her kim rant sağladıysa klübümüzle ilişkisi derhal sonlandırılmalıdır.

Transferi daha büyük skandal bana kalırsa. Parasını ödemedilerse bir şekilde bunu göze almışlar, hesabını kitabını yapmışlardır herhalde. Yani para hesabına girmem zaten hiç bir zaman bununla uğraşsın diye kamyon yükü maaş alan adamlar var. Ben sahaya bakarım. Saçma sapan bir adama yabancı hakkını harcayıp sonra bu adamın kendini süperstar sanmasını sağladılar. Bu daha ürkütücü.

Ben de girmeyi pek seven bir insan değilim ama sonra basketbol da küçülme, futbolda kemer sıkma gibi can sıkan gelişmeleri görünce haliyle madem ekonomik olarak rahat değiliz neden böyle bir saçmalığa göz yumuluyor diye düşünüyorum.

Yoksa Ntvspor'un veya Passat medyasının yaptığı gibi kuruş kuruş hesaplardan ben de nefret ediyorum.

Ama senin dediğin boyut çok daha ayrı bir boyut ve çokta haklısın.

200.000 Euro kazanmayan adamı buraya getirip 1.5 Milyon Euro vermek neden?

Bonservisi en fazla 400.000 Euro olacak Avusturya Ligi'nin sıra seviyesi oyuncusuna 3.5 Milyon Euro nedir cidden.

Altında başka şeyler aramamak imkansız bu transferin maalesef.

Hadi su an'a dek alamadigin paran'i istersin, mahkeme'ye verirsin ... onu anlarim da ... önümüzdeki 4 yil'in parasini istemek de ne? Su an'a kadar pek umursamadim yaptiklarini, ama popon herhalde biraz fazla kalkmis. Umarim basarisiz bir kariyer gecirirsin.

Nede olsa bizde para cok, enayi olduk walla

her gelen giden parayi alip gidiyor

bulent tulun GSaraya laik gorenler utansin, bu adam GS batiriyor haberiniz ola

Eşşek lere bu kadar para sacarsan seni rezil ederler.

Transferi kim önermiş ise zararı ona odetecen. Yada kovacaksin.

bundan cacik olmayacagi geldigin de belliydi bunu kim bulup aldiysa o ödesin bu paralari

Geri
Üst Alt