Hajrovic Fiyaskosu Yüzünden Kelle Alınmalı mı?

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Hajrovic adli topcumuzun serbest kalmasinin ardindan suanki yonetimin devam etmemesi hususunda birkac madde ortaya cikmistir:

a) Bu oyuncu cikan haberlere gore oncelikle Aysal'in bir dostunun onerisiyle gundeme gelmis. Aysal'in transferden onceki aciklamasi su "Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic". Mancini oyuncuyu ne kadar onayladi bilinmez, oynatmadigi icin. Ama su transferin yapilmasinda dost ahbap scouting sistemlerinin kurulup baskanin kafasina gore transfer yapmasi ancak koy takimlarinda gerceklesecek bir hadisedir.

b) Oyuncunun parasinin odenmemesi de ayni koy ekiplerinde gerceklesecek bir vaziyettir. Zamaninda Ribery gibi bir oyuncuyu bile bu sekilde kaptirmamizin ornegi dururken boyle bir amatorlugun yapilmasi yonetimin futbolda paralarin dahi zamaninda odenecegini saglayacak bir yapi kuramamasindan kaynaklanmistir. Yoldan gecen eski futbolcunun direktor oldugu futbol subesini katleden yonetimin acil duzgun bir yapi kurmasi gerekmektedir.

Bu gafil oyuncunun Galatasaray'daki kisa omrunun ardindan ne olmalidir sizce:

- Yonetim istifa?

- Futbol subesine yeni ve prof isimler, ama yonetimin sucu yok?

- Abartmayalim bunlar olagan seyler, kelleler yerinde durmalidir?

Sizce hangisi

- Futbol subesine yeni ve prof isimler, ama yonetimin sucu yok

Hajroviç'i kim aldıysa GS ile irtibatı kesinlikle kesilmeli hatta dava açılmalı . Yanlış hatırlamıyorsam Mancini değil Bülent Tulun almış hajroyu . Bülent Tulunun her yaptığı iş zarar zaten .

Yav her adımda var suçu yönetimin. Ama her hatada kelle alırsak elde hiç bir zaman istikrarlı bir idare olamaz. Nihayetinde tecrübe dediğin şey hatalar bütünü.

Ha zaten eksik ve zayıf görülen futbol şubesinin yeniden yapılandırılması için bu gelişme bir bahane olarak, daha doğrusu bir fırsat olarak kullanılabilir. Memnun oluruz.

Yani özetle, durum normal bir zamanda gerçekleşse tolere edilebilir ancak mevcut şartlarda zaten gerekli olan revizyonu daha da göze sokmuştur.

Hajrovic'i almak hataydı zatende adamın parasını ödememekte ayrı bir hata zincirleme reaksiyon oldu bir şekilde. Oyuncu gözden çıkarılınca böyle saçma bir durumun içerisinde kaldık. Futbol şubesi profesyoneller tarafından idare edilmeli özellikle menajer önerdi arkadaş tavsiye etti koskoca kulübe yakışan bir şey değil. Bir sürü para harcayacağız yeteneksizin birine.

Yönetim hatalı. Başkan hariç herhangi biri istifa edebilir.

Öğlen yönetim demişdim sinirden ama şimdi tulunun kellesinede fitim yani :DD

Bu hatayi yapan ilerde tekrar tekrar hatalar yapacaktir. Kelle istemek bize düsmez. Kongre begenmiyorsa bir daha seçmez ve ya seçime gitmeye zorlar.

Geçen Adnan Öztürk "önümüzdeki sezon hem Galatasaray hemde Türk futbolu için önemli bir sene olacak" dedi. bakalim neler olacak.

Hajro baktı " ulen bende zaten yıldız olacak bi durum yok. bari oynamadan para kazanmanın yollarını bulayım" dedi..

Yeniçeriler kazan kaldırmış, kelle istiyor :)

Yönetimin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu yönetim ile Ünal Aysal'ın başarılı olma şansı mucize gibi bir şey.

Asmak lazım kesmek lazım, suçluyu suçluyu kesmek lazım.

HC, Hayro'nun kellesini Taksim meydanında almalıdır. Hem dünya çapında bir gövde gösterisi yaparız hem de olası yıldız transferlerin önünü açmış oluruz.

picoo.jpeg
Pala.jpg
Good Game

Bu yönetim olmasa Galatasara su an olduğu konumundan çok daha aşağıda yer alırdı. Her konuda hükümet dahil herkesin Galatasaraya karsı olduğu kabul edenlerin bunu anlayamamsı ilginç.

kelle almak cok siradan agiza eritilmis gumus doksek? Yada derileri yuzup asit doksek olmadi karinlarini desip kizgin yag dokelim.

Geri
Üst Alt