Hajrovic Fiyaskosu Yüzünden Kelle Alınmalı mı?

Aysalın şirketinde bin liralık zarar yapın bakalım ne yapıyorlar size. parayı ödetirlerde, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiriyorlarmı getirmiyorlarmı. hadi boş verin köşe başında işlettiğiniz bakkal dükkanında çırak on liralık zarar yapsın ne oluyor.

Bazı arkadaşlar para işini hala anlamamıışlar. O para önemli, her para önemli, bir lirada önemli. Hesabı verilmeyecek para olmaz,veremeyen oyulur.. Pamuk prenses dünyasımı bu isteyen istediği gibi tasarrufta bulunacak.

Siz hayal dünyasında yüzüyorsunuz, gerçeklerle en küçük bir ilişkiniz yok. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair temel değerleriniz bile oluşmamış.

Tam olarak ne demek istedin?

Yönetim artık kontrolü kaybetmiş durumda, maalesef ümitsiz ve aciz bir haldeyiz. Kelle almak bir işe yararsa alınsın tabi de benim genel olarak zerre inancım kalmadı. Son 1 yılda yapılanlar rezil bir hale soktu bizi.

Ha Hayrojic, kurban olduğum Grasshopers'tan gelmiş olabilir, amma, lakin ki, öyle değildir diye bitecek sandım mesaj.

Anladığım kadarı ile arkadaş Hayro'ya verilen paraların hesabının sorulmasını istemiş (doğru bir yaklaşım) O arada birine sinirlenmiş ama kime onu çıkaramadım, Pamuk Prenses kısmından sonrası yok.

Aysalın şirketinde bin liralık zarar yapın bakalım ne yapıyorlar size. parayı ödetirlerde, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiriyorlarmı getirmiyorlarmı. hadi boş verin köşe başında işlettiğiniz bakkal dükkanında çırak on liralık zarar yapsın ne oluyor.

Bazı arkadaşlar para işini hala anlamamıışlar. O para önemli, her para önemli, bir lirada önemli. Hesabı verilmeyecek para olmaz,veremeyen oyulur.. Pamuk prenses dünyasımı bu isteyen istediği gibi tasarrufta bulunacak.

Siz hayal dünyasında yüzüyorsunuz, gerçeklerle en küçük bir ilişkiniz yok. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair temel değerleriniz bile oluşmamış.

Bu fiyaskodan hangi profesyonel sorumlu ise bu sorumsuzluğunun gereği yerine getirilmeli ,

bu olayın herhangi bir özrü savunması olamaz , burada birçok kere ülkedeki yolsuzlukları eleştirirken , klübün bu şekilde göz göre göre zarara sokularak birde bunun unutturulmaya çalışılması kabul edilemez .

Tanzer hocam yaş 52 miydi yav ben sizi 65-70 arası biliyordum :p

Yerli kontenjanında olmayacağı araştırılıp hiç alınmasa

amrabatı yollamaz ve hajrovic ten çook daha katkı verirdi..

ve en önemlisi bırakın 2 ayı 2 sene tek kuruş almasa şikayet edermiydi nordin bizi uefaya?

zerre utanma varsa bu rezaletten (bahsedilen para 7-8 milyon Euro) sorumlu kimse istifa etmeli + kulüple ahirete kadar ilişkisi kesilmeli + arenada maç izleme yasa getirilmeli + varsa kongre üyeliği kesilmeli..

Hocam cidden bunumu anladın? Ben temel bir prensibi anlatmaya çalıştım,. İlginçtir ben GS yönetimi kimlerden oluşur bunu bile bilmem hele kişileri hiç tanımam. Ahmet mehmet olmasının bana ne faydası varki. O nu bırak sana ne faydası var, hepsini geç bir GS taraftarına ne faydası var.

Galiba meramımı anlatamadım.

yaw anladim

hatta aysal hajrovic ile ilgili kulubun kasasindan cikan paranin topyekununu cebinden vermelidir yahut istifa etmelidir

sen git

- arkadasin/menajer onerdi diye topcu al kafana gore

- adamin parasini verme

- sozlesmesi fesh olsun hemde taz davasi acsin

YOK oyle dunya

hajrovice ödediğimiz bonservis ve ödeyeceğimiz tazminatı topladığımızda bizim için bir yıldız futbolcu bonservis parası ortaya çıkıyor. kim verecek bunun hesabını ? kimin hatası ?

sen devre arasında gereksiz gereksiz transferler yap sonra futbolcuların parasını ödeyeme, hatta diğer şubelerin parasınıda ödeyeme.

ünal aysalın hangi şirketinde buna benzer bir durum olabilir ?

başkan 1. sermaye arttırımından gelen parayla GalataSarayı 2-3 sene güzel idare etti ama 2. sermaye arttırımını yapamayınca patladı. ünal aysal ve ekibinin yöneticilik kabiliyetleri bu kadar mı ? GalataSarayın kaderi sermaye arttırımına mı bağlı kalacak ?

yönetim&başkan çıksın parayı cebinden versin, GalataSarayımızı zarara uğratmasın.

vermiyorlarsada istifa etsinler.

Her ne kadar kızsak da o kebapçı dediğimiz adam sayesinde yönetim ilk iki sene başarı sağladı, maalesef futboldan da yöneticilikten de zerre anladıkları yok. Salak saçma adamların dolduruşu ile aptal aptal hamleler yaptılar, şu anki rezil halimize soktular bizi ki kurtuluş da yok gibi.

yanlis oyuncu (tercih hatasi) icin kelle alinmaz ancak eger gercekten onun bunun tanidigi icin bu oyuncu alindiysa o iste kimin parmagi varsa gonderilmelidir.

ikinci konu (parasinin odenmemesi) ise affedilir bir konu degil. hele ribery olayi olduktan sonra. ayrica bu adam sana ihtarname yollamis ve sen hala parasini gununde odememissin. klupte boyle seyler olmamali. kim sorumluysa gonderilmelidir.

mancini'ni suçu yok bu sene ben transfere takımı tanıyana kadar pek karışmam demiştir eminim..

yönetimden ve scout ekibinden kelle alınmalı ardından hajroviç yakalanıp hadım edilmelidir.

Yahu tulun diyorda millet.

Elmanderi, sneijderi, drogbayı, muslerayı,meloyu bu adam getirmedi mi :D

Bazıları gibi Aziz itinin kankası olmasın da isterse bütün takımı elinden kaçırsın.

Geri
Üst Alt