Hajrovic: "Galatasaray istediği kadar yakınabilir"

bu futbolunda senden bi halt olmaz, koşmayan kanat mı olur, ne şut var, ne orta açabiliyor. Anca yakın mesafe pas atabiliyor.

şeref yoksunu bir adammışsın sen. neye yarar aldığın beddualarla futbol hayatın bitecek zaten.

Karsi dava actik... Dogal olarak Hoppers´a gidecek bonservis bedelini talep ettik, ama Hajrovic´den onun yerine gelecek adamin masraflarini neden talep ettik, onu pek cözemedim. Ama bu olay yas Osman gardas... UEFA gecici bir lisans verdiyse eger, o is zaten bitmistir. 3 ay boyunca paran yatmadiysa, ve bunu UEFA´ya kanitlayabiliyorsan (ki bu pek zor degildir) o gecici lisansi aliyorsun zaten. Gerisi sadece proesdür. Benim bildigim bu tabi...

Parasini gecikmeli alacagini kabul ettigi konusunda bir yazili anlasma yoksa eger, ve benim bildigim kadari ile yok, ozaman yapacak birsey de olamaz.

He, o 3 yillik masini talep etti bizden, Hajro. Onu neden yapti oda belirsiz, ama bir kurus fazlasini alamaz bu kesin... Bos isler...

içimi kararttın Adem :\

Senin kayboluşunu gördükçe oh çekecem adi herif.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Robben kendisine hajroyu örnek aliyormus.

Umarım sakatlanır oynayamaz falan onu geçtim de. Bu lafları söyleten parayı yatırmayan yönetimdir... Ribery den ders almadık.

arabasının altına bomba koyalım

almanyadaki gurbetçi ultraslanın organize olup bu şeref yoksununu her yerde protesto etmesi gerekli.hatta bremen maçına özel bir organizasyon bile yapılalabilir.

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın şeref yoksunu seni...

Oyun yapısı Robben'e mi benziyor?

Robben’e benzetilmesi konusunda Hajrovic, “Oyun yapımız benziyor. Ben de içeriye girip şut çekmeyi seviyorum. Ama o başka bir kategoride” diye konuştu.

Dandik herif kendini Robben zannediyor.

gitmekte hakli olabilirsin eger sözlesmende öyle bir madde vardiysa ama böyle mi kacacaktin? adam gibi ben burda mutlu degilim gitmek istiyorum desen heralde bir kolaylik saglardi sana galatasaray külübü ama dogru, hajro biliyordu kendi capini ve kimse ona bizim gibi bir bonservisi vermiyecegini.

gram futbol yetenegı olmayan adam nası gorup begenıp aldı bızımkıler o da garıp gercekten...tipi messiye lamparda benzıyo dıye topcu olmus buyuk ıhtımal fıfa haklı bulur bu adamı

doçlanddaki cimbomlular bu hıyara haddini bildirmeli

Geri
Üst Alt