Hajrovic İmzaya Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten çifte pasaportu var... bosna hersek ve isviçre... bosna hersek'i bırakacağını sanmıyorum milli takımda oynuyor çünkü... isviçre vatandaşlığından vazgeçerse bir ihtimal...

ama sağ kanatta ters ayaklı birine gerçekten ihtiyaç var... hem de oldukça iyi bir solak... yerli statüsünde oynayabilirse tarık filan hikaye...

Bırakmasına gerek yok ki neden bırakıyor? Benim 3 vatandaşlığı olan arkadaşım vardı.

Yabancı oyuncu transfer etmeyeceğiz demişti bülent tulun, bu oyuncu Türk statüsünde mi oynayacak ?

Of ya su adami cok istiyorum umarim hayrini goruruz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hayırlısı olsun. Alex ve Hajrovic. Umarım ikisi de tutar. ileri de yer değiştiren adam sayımızın artış göstermesi bizim için pozitif bir durum. Sneijder Drobga burak bruma. Bunlar sabit kalmayan oyuncular sürekli değişerek oynuyorlar. Bunlara Hajrovicde katıldı. Sol ayaklı sağ kanat. Solda da oynayabiliyor.

türk vatandaşı olması mümkün değil, zaten 2 ülkenin vatandaşı. türk statüsünde oynaması için türk vatandaşlığına gerek yok ama, bu açıdan ise federasyonun kararı önemli. ama şahsen hiç mantıklı bulmuyorum türk statüsünde oynamasını.

Bırakmasına gerek yok ki neden bırakıyor? Benim 3 vatandaşlığı olan arkadaşım vardı.

Nşa da Türkiye 2 vatandaşlığa izin veriyormuş geçen gün bir sözlükte okumuştum. Bazı ekstrem durumlarda 3. Vatandaşlığı kabul ediyorlarmış. Ama nedenlerini bilmiyorum.

Fmde olan bi arkadas varsa bakabilir mi turk pasaportu var mi diye ??

Türk stätüsüyle oyniyacak muhtemelen baska türlü transferi cok sacma..onun icin yabanci kontenjanini harcamak aptallik olur

La bu Hayronunda youtubede hep şutları bikerede topu sürükledigini göremedik

Hoşgeldin İzzet umarım Scout'lar veya Mancini uzun süre takip etmiştir çocuğu

FLAŞ : Hajrovic'in kulübünden resmi açıklama

Galatasaray'ın transfer gündemindeki isim İzet Hajrovic'in kulübü Grasshoppers'tan açıklama geldi.

Grasshoppers resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada İzet Hajrovic'in antrenmanlara katılmadığını, Galatasaray'ın oyuncuyla yakından ilgilendiğini belirtti. Açıklamada ayrıca Sportif Direktör Dragan Rapic'in de temasların içinde yer aldığı yer aldı.

w_hajrovichaber_w.jpg

TurkFutbol.Com

Hayırlı olsun camiamıza..

Gelecekse yerli olacaksa gelsin yoksa boşu boşuna kontenjandan harcarız .

kanatlarda ters ayaklı topcuları oldum olası severim,solda bruma sagda hayrovc,cok iyi olur,Drogba'da bol bol kafa golü atar artık

Nşa da Türkiye 2 vatandaşlığa izin veriyormuş geçen gün bir sözlükte okumuştum. Bazı ekstrem durumlarda 3. Vatandaşlığı kabul ediyorlarmış. Ama nedenlerini bilmiyorum.

Doğum yeri, anne ülkesi, baba ülkesi 3 vatandaşlık izni var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt