Hajrovic İmzaya Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahçe çaktırmadan transferi bitirmeye çalışmıyorsa yada bitirmeye çalışıpta gtüne baka baka dönmediyse bende birşey bilmiyorum. hajrovic kabul etmez feneri tahminimce

Çok övülüyor forumcanak izlemedim bilmiyorum ama hep geldi geliyor aha burda başlıklarından artık adamdan soğudum desem de görmeden bişi diyemeyecem..

Alt yapıyı türkiye hariç bir yerde alması avantaj.Tek numarası pas verdikten sonra kaçmayı bilmesi olan olcay şahan bile neler yapıyor bu ligde.En kötü şahan gibi skorer olur.Kaldı ki çok iyi de çıkabilir.Amrabat'ın olduğu takımda ben çıkıp oynasam hayıflanmazsınız pek.Yararlı olur bu çocuk.

Turk olarak oynayamayacaksa yabanci olarak o kadar iyi bir transfer olmayabilir.

Ama Turk olarak hemen oynayabilecekse kontenjan icin gayet iyi bir transfer diyebiliriz.

Hemen Turk olarak oynayabilecek mi bu kardes?

Turk olarak oynayamayacaksa yabanci olarak o kadar iyi bir transfer olmayabilir.

Ama Turk olarak hemen oynayabilecekse kontenjan icin gayet iyi bir transfer diyebiliriz.

Hemen Turk olarak oynayabilecek mi bu kardes?

TC pasaportu verirlerse hemen oynar benim bildiğim...

Nasıl bir oyuncu takip eden arkadaşlardan bilgiler almak istiyoruz. Bu arada Türk statüsünde mi oynayacak ?

13/14 sezonu 15 lig maçına çıkmış, 13 tanesi ilk 11, 10 defa oyundan alınmış, 6 gol atıp 4 asist yapmış, maçlarda ortalama 73 dk oynamış.

12/13 sezonu 33 lig maçına çıkmış, 31 tanesi ilk 11, 22 defa oyundan alınmış, 8 gol atıp 7 asist yapmış, maçlarda ortalama 74 dk oynamış.

11/12 sezonu 21 lig maçına çıkmış, 13 tanesi ilk 11, 9 defa oyundan alınmış, 1 gol atıp 1 asist yapmış, maçlarda ortalama 57 dk oynamış.

10/11 sezonu 21 lig maçına çıkmış, 10 tanesi ilk 11, 8 defa oyundan alınmış, 5 gol atıp 1 asist yapmış, maçlarda ortalama 47 dk oynamış.

bu sezon ve geçtğimiz sezon ilk 11 oyuncusu olmuş, ondan önce rotasyon futbolcusuymuş.

sürekli oyundan alınan bir futbolcu olması en büyük soru işaretlerinden biri.

ilk 11 olarak çıktığı son 44 lig maçından 32 tanesinde oyundan alınmış.

Türk statüsünde olup, 3 milyon euro civarı bonservisle gelecekse gelsin, yiğit gökoğlandan kötü olacak hali yok =)

Transfer sezonu resmen başlamadan KAP'a bildirim yapılabiliyor mu arkadaşlar. (Muslera sözleşmeli oyuncumuz olduğu için konumu farklıdır herhalde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt