Hajrovic Krizi Bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 m € bütçemiz varsa bu paraya 2 kaliteli oyuncu almak yerine 10 tane oyuncu alma hastalıgımız var.

Devre arası salih,ontivero,hajro yerine sadece tek bir oyuncuya verilebilirdi o para.

Aynen öyle.3-5 M Euro'luk transferlerle afedersin ... alırsın Şampiyonlar Ligi'ni.Sapasağlam 15-20 M Euro'luk 2 transfer yap kapat.Maksimum verimi al onlardan.Yok alternatifmiş vs. geçin bunları,senelerdir görüyoruz hani çöp işte hepsi,alternatif diye diye kadro çöplerle doldu taştı.

Bu devre arası Aysal başkana da ders olmalı artık. 20 milyonluk 10 tane sıradan transfer yerine 2 tane Bruma, Sneijder kalitesinde adam alsak yeter. Bizim 33-34 yaş üstü adamlardan sırf yıldız diye almaktan da böyle 2-3 milyona bir sürü adam almaktan da vazgeçmemiz lazım. Mesel Chedjou transferine bu sebeple kızamam . Doğru yaş doğru kariyer ve beklentiyle geldi ama olmadı. Bu anlaşılabilir. Lakin Salih, Hajrovic, Ontivero filan uğraşmak zor. Biz Emre Çolakları adam edemedik ki Ontivero'dan yıldız çıkaralım. Hani illaki genç alacaksak Bruma, Telles gibi adamlar alalım paramız varsa.

Parasını istemesi doğal. Ama burası Galatasaray, kimsenin de parasının kalmayacağını bilmeliydi. Durumunu bilmiyoruz tabii, mali olarak çok sıkışmış olabilir. Bu saatten sonra biraz işi zor görünüyor. Teknik ve yönetim anlamında değil de, taraftar gözünde biraz işi zor.

Takımda kalır ise esas kriz yeni başlayacak galiba

ontivero hajrovic salih 8.5 milyon euro çöpe gitti bu paraya villayı filan alırdık

Bir tane alman isviçre çikolatası alıcağımıza bunları pahalı bulup onun yerine 3 tane dandik marka çikolata alıyoruz.hem tadı öbürleri gibi olmuyor hemde kilo yapıyor.az olsun kaliteli olsun.

Bu adam Arena'da hangi yüzle sahaya çıkabilecek?

defol git takimdan, taraftar ile arani bozdun sen haberin yok heralde.

Dünya kupasın'da maç göremezsin inşallah.

bu saaten sonra kendine baska bir takim bulsun umarim DK bir iki mac yaparda aldigimiz paraya geri satariz

Satalım kurtulalım şu çakma Messi tipliden alsın paralarını soksun şeyine.. cebine..

Adam profesyonelmiş demek ki ve parasını istemiş.

Ayrıca neredeyse hiç şans verilmedi.

boş oyuncu ne çalım özelliği var ne şut boş inşallah dünya kupasında biraz kıpırdarda satarız..

Geldiginde bu transfere karsıydım. Millet bana laf sallayıp sana yag çekiyordu. Ceza bile aldım. Ama Şimdi benim zamanım.

YALLAH İZZET.

Cok buyuk beklentilerim var ama kendisi GS kariyerini sonlandirdi. 400.000 icin yapmicakti miljonlar kazanicagi takima.

Haber listesinde arka arkaya gelince şöyle bir şey olmuş :)

[attachment=10325:KEWELL.jpg]

Ekli dosyalar

• KEWELL.webp
    KEWELL.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 151
Bu hayro sezon öncesi kampına katilacakmi? Gece gece aklıma geldi sinirlendim

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt