Hajrovic Milli Takımı Bıraktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray'dan Werder Bremen'e olaylı bir şekilde transfer olan İzet Hajrovic, henüz 23 yaşında Bosna Hersek Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı

Galatasaray'ın eski futbolcusu İzet Hajrovic, yine ses getirecek bir olaya imza attı!

İzet Hajrovic, henüz 23 yaşında Bosna Hersek Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı.

Bosna Hersek'te yayın yapan Sport Avaz'ın haberine göre; Belçika ile sahalarında 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada yedek kulübesinde oturan Hajrovic, 3 maçta 2 puan toplayabilen ülkesinin durumunu "Hayal kırıklığı" olarak niteleyip milli formaya veda etti.

Haberde ayrıca Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Saffet Susic ile kaptan Edin Dzeko'nun, henüz resmi olarak açıklanmasa da, Hajrovic'in bu kararını şaşkınlıkla karşıladığı belirtildi.

GALATASARAY'DA 12 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında Roberto Mancini döneminde transfer olan İzet Hajrovic, toplam 12 maçta görev yapmıştı. Boşnak futbolcu sadece 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Fakat alacaklarını temin edemediği gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Hajrovic, avukatı aracılığıyla FIFA'ya yazılı talepte bulunmuştu.

Ödemelerin geç yerine getirilmiş olması dolayısıyla Galatasaray'dan 4.6 milyon euro tutarında erken fesih tazminatı talep eden Hajrovic, sonra da Almanya'nın Werder Bremen ekibine transfer olmuştu.

"Takımı bırakıyorum" - NTVSpor.net

Adamdaki egoya bak ''3 maçta 2 puan toplayabilen ülkesinin durumunu "Hayal kırıklığı" olarak niteleyip milli formaya veda etti''

Haha bu herif de kafası çürük çıktı.

Kendini ne zannediyorsa artik beyinsiz.

I am the one who knocks!

Bu cocuk problemli, oyle uslu falan gozukuyor ama cidden enteresan birisi, bunun futbol kariyeri fazla uzun surmez..

Son düzenleme:
alınacağı vakit bunun konusunu ben açmıştım ilk..hepinizden özür dilerim arkadaşlar.böyle olacağını bilmiyodum.

sende ahımızı aldın liboş

ft gibi olacaksın

dahada beter olacak...yakinda sahalarda Amator liglerde boy gosterir.

bu çocuk 24 yaşındada futbolu bırakır. zaten çocuğun futbolla ilgisi tek ilgisi para. bizden aldığı 3 milyon euro tazminatla beraber hayatını yatarak geçirir

1160645-18177525-640-360.jpg

BfBJDvlCMAAiOUF.jpg

Bana göre oyuncu tranafer edildiğinde birine kız veriyorsun gibi araştırılmalı :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence hocası seni bir daha çağırmayacağım demiştir o da asıl ben bırakıyorum demiştir zira bu yeteneksizlikle anca yeni kurulan hindistan liginde oynar.

Sorunlu bir tip iyice belli etti kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt