Hajrovic:''Taktiksel Değişikliğin Kurbanı Oldum''

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
hajrovic-mancini.jpg

Chelsea karşısında kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Galatasaraylı İzet Hajrovic, maça 11'de başlamasına rağmen 30. dakikada teknik direktör Mancini tarafından oyundan çıkarılmıştı.

Bosna Hersekli genç oyuncu, erkenden oyundan alınması ve maçla ilgili düşüncüleri hakkında İsviçre basınına konuştu.

Erkenden oyundan alınmasına çok şaşırdığını belirten Hajroviç, "İlk yarım saatte oyundan alınmam aklımı karıştırdı" dedi.

"MANCINI BENDEN MEMNUN"

Teknik Direktör Roberto Mancini'nın maçtan sonra kendisini neden oyundan aldığıyla ilgili açıklama yaptığını ifade eden genç oyuncu, "Mancini, bana sistemi 4-4-2'den 4-3-3'e değiştirdiğini, merkezi daha stabil tutmak istediğini, bu değişikliğin benim performansımla alakası olmadığını söyledi. Taktik değişikliğinin kurbanıydım. Mancini, burada olduğum 6 hafta boyunca gösterdiğim gelişimden de çok memnun olduğunu ekledi. İtalyan teknik adam, bu değişikliğe kesinlikle takılıp kalmamamı ve bugüne kadarki gibi devam etmemi istedi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarının Chelsea maçında oluşturduğu atmosfer için, "Muazzam ve çılgıncaydı" ifadelerini kullanan Bosnalı oyuncu, "Stada vardığımızda taraftar şarkılara başlıyor. 55 bin kişi ama 100 bin gibi ses çıkıyor. Maçta ise taraftarlar bizi öne doğru kamçıladı. Yedek kulübesinden her çıkışımda bile tüylerim diken diken oluyordu. Neden bahsettiğimi anlamak için bunu mutlaka yaşamanız gerek" dedi.

3 puan.com

Nasıl bir ofansif aksiyonu oldu ben göremedim ama burada hatalı Hajrovic değil Manciniydi..Adamı Beşiktaş maçında 90 dk. yanında oturt tut Chelsea karşısında 11'de sahaya at hem de çift forvet çıkmışken..

Erkenden oyundan alınmasına çok şaşırdığını belirten Hajroviç, "İlk yarım saatte oyundan alınmam aklımı karıştırdı. Çünkü bu otuz dakikada bazı ofansif aksiyonlarım vardı. Bunlar neredeyse golle sonuçlanacaktı" dedi.

Adam troll çıktı :trollfacce.gif:

Öz elestiri beklemistim acikcasi. Cünkü iyi oynamadi. Bir sut'u vardi iste. Neyse, uzun uzun konusmaya gerek yok. Hajro kötü oynamis olabilir, ama suc Mancini'nin. Neyseki hatasindan erken döndü, bunu da taktir etmek lazim. Güveniyorum Mancini'ye. Turu gecsek de gecmesek de, cok güveniyorum bu adam'a.

Mancini kendi hatasını seni oyundan çıkartarak örtmeye çalıştı. Sen değil Burak oyundan çıkmalıydı.

Mancini kendi hatasını seni oyundan çıkartarak örtmeye çalıştı. Sen değil Burak oyundan çıkmalıydı.

Aynı şeyi maç sırasında da defalarca söylemiş, hatta maça da Burak kulübede başlamamız gerektiğini söylemiştim. Bence Hajrovic kaliteli oyuncu, Burak'ın tripleri yüzünden bir yetenek kendini gösteremiyor.

Erkenden oyundan alınmasına çok şaşırdığını belirten Hajroviç, "İlk yarım saatte oyundan alınmam aklımı karıştırdı. Çünkü bu otuz dakikada bazı ofansif aksiyonlarım vardı. Bunlar neredeyse golle sonuçlanacaktı" dedi.

Adam troll çıktı :trollfacce.gif:

Niye? Dogru demis adam. Iki tane sutu var. Biri daglara taslara ama yine de iki pozisyon. Öbürlerinden pek fazla birsey göremedik 3.bölgede acikcasi ilk yarida. Abartmaya gerek yok tabi bence de vasifsiz vasifsiz dolasiyordu sahada.

Daha hala bu adamın kötü oynadığını düşünüp alındığı zannedenler var ben ne diyeyim hala.Ya Burak ya Hajrovic çıkacaktı.Muhtemelen Hajro 90 dakikayı kaldırmaz ikinci kez değişiklik yapmayım diye düşünmüş olabilir değil mi menajer arkadaşlar ? Yoksa adam kendine acı vermekten hoşlanmıyordur...

Dalga geçiyorsun herhalde.Hatasından dönmek isteyen adama ''hatasını örtmeye çalıştı '' deniyor artık herhalde :D :D :D.Yani sanki suçu kendi üzerinden Hajrovic'e yüklüyor gibisinden ha ? :D :D :D

Aynı şeyi maç sırasında da defalarca söylemiş, hatta maça da Burak kulübede başlamamız gerektiğini söylemiştim. Bence Hajrovic kaliteli oyuncu, Burak'ın tripleri yüzünden bir yetenek kendini gösteremiyor.

Şu herşeyi Burak'a endeksleme işi bırakılmalı artık.

Drogba kötü Burak bozuyor.

Selçuk kötü Burak bozuyor.

Sneijder kötü Burak ile anlaşamıyor.

Hajrovic gösteremiyor kendini Burak yerine oynuyor.

Yapmayın işte bunu.

Drogba kötü çünkü bundan sonra bitirmiş futbolu kafasında.

Selçuk kötü çünkü hem rolü farklı hem de Trabzon ve bizde 2 sezon hariç geneli buydu bu adamın.

Sneijder kötü çünkü takım olarak onun dilinden anlayan çok fazla oyuncuya sahip değiliz, ve sol kanatta oynayacak fiziğe ve güce artık sahip değil.

Hajrovic saha da kayboluyor çünkü oyun tarzı tembel ve bu yüzden bizim standardımızda asla değil, yani yanlış transfer.

Sakin bir şekilde forumdan çıkış yapmanız forumun selameti açısından çok önemli sanırım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Murat bu Haydar bana Onur Şahan'ın başka bir hesabı gibi geliyor.

Tam bir Terimspor taraftarı bir de o arkadaş Şakiri'ye kafayı takmış Hajrovic'ten nefret ediyordu bu yorum şüphelerimi haklı çıkaracak gibi...

Sakin bir şekilde forumdan çıkış yapmanız forumun selameti açısından çok önemli sanırım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Saçmalamayın.Hajrovicin ilk 11 oynatılması yanlıştır bana göre bu düşünce nasıl olurda forumun huzurunu bozar.Anlama kıtlığı yaşayan 2-3 kişi var diye yorumlarımızı değiştirecek değiliz.

İlk 30 dk kim iyi oynuyordu arkadaşlar? Hajroviç değişikliği tamamen taktiksel.. Birinin çıkması gerekiyordu bu hajroviç oldu hepsi bu kadar.

Geri
Üst Alt