Hajrovic Transferinde Şok Detay!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim böyle bir hata yapmazlar umarim hajrovic icin bir garanti almislardir türk statüsünde oyniyabilecek diye ve ona göre transferini gerceklestiriyoruz. yoksa biz daha brumayi oynatamiyoruz ayni bölgede yabanci oldu icin

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba hermaç banko oynadı. Eboue ve Riera'da değişmeli oynadılar. Bruma, Amrabat ve Danny'de çok fazla süre almadılar, sakatlıklarda süre aldılar çoğu zaman. Hatta savunmada alternatif olmadığı için danny yedekte bekledi veya solda oynadı. Eboue gibi üst düzey bir sağbekle, bruma gibi yıldız adayı bile bu takımda süre alamadı, 6,3 mio EUR verilen chedjou bile yedekte kaldı. Hadi Riera'yı kestin, yerine Telles'i aldın. sol bek gerekliydi. sendeki yabancıların zaten hepsi üst kalite, bu saatten sonra gelecek yabancı çok çok üst kalite olsa bile kimi keseceksin? Gelecek sene yabancı sayısı 5+0+3 e inecek. daha sen bu kuralı değiştirememişsin, TFF'yi ikna edememişsin. hala hajroviçi yabancı olarak alıyorsan yazıklar olsun derim. o paraları çöpe at daha iyi.

TFF, Fener, BJK birleşmiş seni durdurmak için. al 2-3 tane almanya'dan türk oyuncu, topla bütün yetenekleri, bak o zaman fener tutuşmuyor mu? Tüm türkler GS'de deyip hemen yabancı kuralını sınırsız yapmıyorlar mı.

Hajroviç türk statüsünde oynayacaksa iyi olur da yabancıysa bizde 90 dk bile süre alamaz.

Yönetimimize salak muamelesi yapan ve itibar edilmemesi gereken bir haber. Bu adam yerli statüsünde oynamayacaksa hayatta almazlardı diye düşünüyorum.

Aynı haberi evren gözde paylaşmış bu saçmalık ya adamın öyle bir şansı var ve biz kullanmayacakmıyız

skandal olur. inanmak istemiyorum ama başgana çokta güvenemiyorum. biz alalımda türk olursa iyi olur mantığıyla almış olabiliriz. Başgan çok iyi niyetli eğer bir garanti almamışlarsa bu TFF sittin sene Türk yapmaz hayroviçi.

Bu hemen olcak birşey degil. Şuan için yabancı statüsünde oynar. Ünal aysal da 2-3 yabancı gönderecegiz dedi. Garantiye alıyor işi. Ama benim anlamadıgım olay hangi yabancılar gidecek? Dany olabilir. Amrabat gitmem diyor. Riera'dan çıt yok. Bundan sonra 2-3 tane de yerli genç oyuncu alacakmış bu da iyi haber

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sporx haberi olmasından ziyade,transfer kesinleşmeden yerli nasıl yapılacak adam.Konuyu taşıyorum yalanlandı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt