Hajrovic Werder Bremen'de

Mancinin ve yönetimin son kazığı.

Profesionelmiş şuymuş anlamam.

Sorumlu yönetimindir.

Giden paraya yazık.

Ortada daha kesin birsey yokken ahkam kesmenin bir anlami yok. Yonetim aciklama yapmış zaten, bakalim zaman ne gösterecek. Olaylar resmiyet kazandiktan sonra gerekli kisiler bir aciklam yapar mutlaka.

★★★》☆

en basından beri söyledim söylediklerimin de arkasındayım... hajrovic menejerinin taklasına geldi :) 3 bucuğa aldık 7 bucuğa sattık :)

ahanda bak buraya yazıyorum... tüüüüüüü... aha buraya...

Chin kulübünün yaptığı acıklaması ile aynı hemen hemen.

Almanlar garanti olmayan bir tür konuya girişmez kolay kolay normalde.

Bekleyelim hele ama pek ümidim yok

BsLXD8jIIAAtVeM.jpg

Bedavaya gitti işte yonetimin yalanlarina karnımiz tok. 6 ayda 7 milyon euro çöpe. Tebrikler.

Adamlar ciddi ciddi imzayi attırmış

★★★》☆

Walla sonucta para yonetimin cebinden cikmiyor, bide utanmadan bizi salak yerine koyup aciklamada yapiyorlar

sukru ve bulent gibi adamlar bize yakismiyor.. candan ercetinin kopegi divan toplantilarinda isi varsa, bu yonetimin nekadar kurumsalistigini anlayabilirsiniz.

Daha ne cook kazik yiyecegiz bekliyorum! Sonucta hesap veren yok, ayni adamlar hic birsey olmamis gibi devam ediyor yoluna

cok pis oyunlar var ortada, menejerler bizi dolandirtikca dolandiyor walla!

Hajrovic zarari, bilmem kac kombine bileti, yada sponsor geliridir! soruyorum dunyada bizden baska kim boyle aptalca seyler yapti?

bu bosna'dan futbolcu almayacaksın alayı karaktersiz boliç baliç misimoviç hajroviç bir tane karekterli adam çıkmadı içlerinden.

Birisi şu açıklamayı yorumlayabilir mi?

Var mı elimizde koz?

Yoksa taraftarı uyutmak için açıklama mı?

Dün gece yazmistim...

Umarim cok agir bir Sakatlik gecirir ve Futbol hayatini biter...Bu kadar karektersiz bir oyuncu yok, Serefsiz bir Mal oldugnu tip'tan belli zaten.

Gram yetenek yok, Olcan ondan cok daha iyi, Amrabat bile daha iyi hemde Adam gibi Adam.

Yaziklar olsun sana Hajrovic. Yönetim de iyi uydu gercekten, büyük ihtimalle Hajrovic tek oyuncu degil, baska oyuncunlar de parasini almadilar bence, ama FIFA'ya gitmediler, Hajrovic kiz gibi hemen gitti ..

İnşallah yönetim maddi-manevi tazminat davası açar . GS'de aldığı bütün paraları vermek zorunda kalır . UEFA-CAS-FIFA gerekirse IFM'ye de başvurulmalı :d

Verilen paraya yazık olduğu kesin de Ribery patlaması nasıl olacakmış onu merak ettim. Bu adamdan baltaya sap olmaz. Kaldı ki Ribery bizde muhteşem oynuyodu zaten elden kaçtıktan sonra süper bir oyuncu olmadı ki.

Ribery ve Izet olayının kesişim kümesinde aynı kişinin olması tesadüf herhalde.

İstifa etmek olur,parayı kendi ceplerinden ödemek olur böyle kapanmasın mevzu.

su son 3 yilda abartmadan söylüyorum

cöpe giden (bonservis/cok ucuk Maas/beceriksizlik) 100 mio eurodur

yuhhh

bi ara oturup bir muhasebesini yapacam

şerefsiz herif açıklamasında parasının zamanında ödenmemesi ve can güvenliği nedeniyle G.Saray'dan ayrıldım demiş ulan 5 ayda kim senin canına kastedi de can güvenliğim yok diyebiliyorsun. ünal aysal 100.000 euro mafyaya para verip bu karaktersizi ayağından vurdurması lazım!!

gitmesi iyi oldu

orda basarilar

Geri
Üst Alt