Hakan Balta 300. Maçına Çıkıyor

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
2007 yılından beri takımımızın formasını giyen Hakan Balta, Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray’daki 300. resmi maçına çıkıyor.

CcjT8dmXIAA1hBb.jpg

Galatasaray SK sur Twitter : "Hakan Balta, Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray’daki 3. resmi macına cıkıyor. #Hakan3 https://t.co/I3s6kGUGa"

2010'da takımdan yollanması gereken ilk adam deniyordu, 2016'da 300.maça çıkıyor.

Hayat gerçekten enteresan.

10/11 sezonu haric kendisinin bizde olduguna daima mutlu oldugum oyunculardan birisi

Bu adamdan yedek oyuncu olur. Koca bir sezonu Balta ya güvenerek çıkarsan sonumuz böyle olur. Bizim kulüpte yapılanma demek vefa göstermek anlamına geliyor herhalde.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçükken beşiktaşlı olduğunu gelirken gstvye açıklamıştı şimdi bu camianın hatırlanıcak isimlerinden biri oldu saygı duyuyorum eşinin maçlardaki gol sevinçleri bile görmeye değer.

Üst üste kaç defa taraftar tarafından çizildi üzeri sayamadım ama 300. maç gercekten muazzam.
Hiçbir şeye cevap vermeden sadece işini yapmaya calısan adamlardan.
Kaç defa ıslık yemiştir bir kez forma çıkardığını, oyundan çıkarken trip attığını, küstüğünü görmedim.

İyi profesyonel, biraz daha iyi baksaydı keske kendine.

Sözleşmesini zam yaparak 2 sene uzattık bunun.Böyle olursa UEFA'dan ceza alırız tabii.

300 macin max 150 sinde anca faydali olmustur.

2010 yılında ağzımıza sıçmıştı, AL'ye katılamamıştık bunun yüzünden, hiç unutmam, hiç de sevmem.

Allah şans verecek, böyle yeteneksiz, normal şartlarda AVM'de asgari ücrete günlük 12 saat tezgahtarlık yapacak adamlar, aylık milyonlar kazanıyorlar.

Adaletsiz Dünya.

Geri
Üst Alt