Hakan Balta Beşiktaş'a transfer oluyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hakan Balta Beşiktaş'a transfer oluyor !

Kendisini bizzat Umraniye'ye kadar sirtimda tasirim eger dogruysa

bjk bu iyiligi yaparmi bize acaba hic sanmiyorum

haber doğruysa tüm dişlerimi kırar havuç yerim...

İstanbul'lu, hafiften sosyetik bir arkadaşım var. O anlatmıştı. Demirören'i bu alemde herkes kafası çok fazla çalışmayan biri olarak tanırmış. Bazı hakaret niteliği taşıyan sıfatlar yakıştırırlarmış bu adama :) Neyse babası bakmış bu çocuktan bişey olmaz. Benim şirketlerle uğraşmasın, gitsin Beşiktaş'la uğraşsın ki beni de batırmasın demiş. Bana mantıklı geldi.

İyi ki demirören gibi aziz gibi başkanlarımız yok.Şimdiye kadar başımıza gelen başkanların hepsi saygıdeğer adamlardı.

İstanbul'lu, hafiften sosyetik bir arkadaşım var. O anlatmıştı. Demirören'i bu alemde herkes kafası çok fazla çalışmayan biri olarak tanırmış. Bazı hakaret niteliği taşıyan sıfatlar yakıştırırlarmış bu adama :) Neyse babası bakmış bu çocuktan bişey olmaz. Benim şirketlerle uğraşmasın, gitsin Beşiktaş'la uğraşsın ki beni de batırmasın demiş. Bana mantıklı geldi.

Dogru zaten

Benim pederin bunlarla bir isi olmustu o da ayni seyi soyledi. Baba Demiroren cidden zeki ve isini bilen bir adammis. Yildo tam tersi.

Bi an bana daha bi sempatik gelmeye başladı yıldırım başkan

sevmeye başlıyorum galiba bu adamı

y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_12284.jpg

Kartalhaber balonhaber.com olarakda bilinir. Fenerli birinindir. Surekli takimi yonetimi karalyan haber yapar. Kimse kaale almaz bu siteyi.

Bu haber 1.5-2 ay önce yine yazılmıştı kelime kelimesine aynı yazmışlar. Haber bulamıyorlar sanırım.

Bjk futbolcudan anliyor arkadas :D

Daha 2 sene olmadı dimi. Pafla çıkacam demesi, Nihat transferinin Topuz'da giren kazığı çıkarmak için yapıldığı, Galatasaray'la yapacakları lig maçı öncesi,biz TR kupasını alalım Galatasaray şampiyon olsun dediğini unuttu herkes.

Bir Q7, bir Guti bitirdi işi. Babamla acayip kavga ederim. O çok sever bu çarşıyı. Sözde sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlıyorlarmış. Tamam tebrikler ama asıl amaç kendi reklamlarını yapmak bence. Galatasaray'ın taraftar grupları da en azından onlar kadar, hatta daha fazla bu şekildeki organizasyonlara katılıyorlar. Ama reklam yapmıyorlar. Takip edersen görürsün.

Açıkçası bende zamanında takdir ederdim, hatta Çarşı iki tane yıldıza kanmaz, istemezse istemez Demirören'i derdim. Ama yanılmışım. Asıl biz Polat'ı istemiyorsak istemiyoruzdur. Polat kalsaydı ve 5 tane yıldız bile alsa, ben bu taraftarın hala Polatı istifaya zorlayacağını tahmin ediyorum.

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş yönetimi sezorn sonunda sözleşmesi bitecek olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusuyla prensip anlaşmasına vardı

0f11dhakan.jpg

Hakan'in sözlesmesi 2013 yilinda bitiyor.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt