Hakan Balta sigara içerken yakalandı !

Cevap: Hakan Balta sigara içerken yakalandı

iyi içsin ozaman arkadaşlar hatta boşa sigaraya para vermesin biz aramızda ayarlıyalım bişeyler paket yaptırıp gönderelim nasıl bi mantıksa

alt yapıdan gelen çocuklarada bu as takım oyuncuları örnek olcak sözde

Topunu oynadıktan sonra isterse 5 paket içsin.Cruyff diyoruz,Zidane diyoruz. :)

sprocuysan içmeyeceksin arkadaş, ciğerinle top oynuyosun sen !

Katılıyorum. İçinleri örnek vermekte yanlış. Hele eskiden içinleri. Eskiden sahada 5-6 km koşulurken; şimdi 10 km koşmak gerekiyor; futbol değişti.

H.Balta'dan beklemeyeceğim bir hareket. Resmi olmasa inanmazdım.

Keyif sigarası,1 taneden birşey olmaz.

Ben sigaranın, Hakan'ın performansını etkilediğini düşünmüyorum.Gerisi bizi ilgilendirmez bence.. :)

Yahu sigara adamın performansını nasıl etkilesin?

Yapabileceği tek şey kondisyonu düşürür ki onu da nasıl düşürsün? Roca ve Cuadrat var kondisyoner olarak. Hatta bu haberi gördükten sonra bile özel bir program hazırlamışlardır Hakan'a. :)

Sporcuysan Saat 10'da yatacaksın sabah 7 de kalkacaksın günde düzenli koşacaksın Fast-Food yiyeceklerden uzak duracaksın...Yemeklerine dikkat edeceksin,Sigara Alkol kullanmayacaksın,Barlarda görünmeyecek,Bekar olsa sevgilisyle görünmeyecek vs.vs..!!!

Bunlarda insan ya......

sporcular 20-35 yaş arası yani ne yapıp ne yapmayacağına karar verebilecek yaşta...Adam sonuçta burdan ekmek yiyor bakar futbolunu etkiliyor ekmek kapısı gidiyor bırakır...Bakar etkilemiyor devam eder...Bizene bırakın bu saçmalıkları ya...Yok şu bardan sevgilisiyle çıkarken görüntülenmiş...yok şu sigara içerken görüntülenmiş falan filan ya bakın C.Ronaldo'ya adam her haltı yiyor kimse birşey diyor mu? Çünkü adam işini aksatmıyor Hakan,Arda,Sabri,Ayhan vs... Özel hayatları hiç kimseyi ilgilendirmez...Önemli olan sahada ki işlerini yapmaları...

Abartmadığı sürece içsin, bize ne? Zaten triyaki olsaydı maçtaki halinden belli olurdu herhalde, Sergen tadında oynardı...

Sorun yok, takılsın eleman. Du yakayım bi tane...

ama bence bu olay hocamızın pek hoşuna gitmiycek gibi gözünden düşebilir Hakan

Hocanın hoşuna gider rahat olun. Rijkaard'da sağlam şekilde sigaracı tayfadandır. :D

Hollanda'da içmeyeni dövüyorlar zaten. Belki Rijkaard zorla başlatmıştır...:90:

peki hocam size şöyle bişey sorsam acaba bu sigarayı Hakan değilde Arda içmiş olsaydı aynı şeyleri düşünürmüydünüz?

Ya Cruyff diyorum .. Hatırlayın " Doktor sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söyledi , ben de futbolu bıraktım .. " kısacası adam görevini yapıyor gerisi bizi ilgilendirmez ..

fft16_mf98561.Jpeg

Güiza sigara içerken yakalandı... / Spor / Milliyet İnternet / İspanya, Bağdat, Bağdat Caddesi

emrah da sigara iciyor bakin ne varki bunda :f68.gif:

Ya Cruyff diyorum .. Hatırlayın " Doktor sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söyledi , ben de futbolu bıraktım .. " kısacası adam görevini yapıyor gerisi bizi ilgilendirmez ..

peki renkdaş ben sadece şunun için üzülüyorum oda inşl.. olmaz

bi gün başka bir doktor da çıkıp Hakan'a sigarayı bırakmazsan futbol oynayamayacağını söyleyecek bi duruma gelmez

afiyet olsun kendisine

Salla küçük guizayı ya

biz değer verdiklerimiz için üzülüyoruz sadece onlar ne halt yerse yesinler hiç umrumda deil

peki hocam size şöyle bişey sorsam acaba bu sigarayı Hakan değilde Arda içmiş olsaydı aynı şeyleri düşünürmüydünüz?

Bu konu da farklı düşünüyorum neden?

Arda bizim için abi, kardeş, evlat gibi artık. 40 yaşında fanatik Galatasaraylı bir adam Arda'yı oğlu olarak görüyor, 15 yaşında bir gençte abisi olarak.

O yüzden üzülürdüm. Bakın üzülürdüm diyordum. Asla karışmazdım. Örnek çok. Yarasın Balta'ma. :evilsmile:

Geri
Üst Alt