Hakan Balta'nın Sözleşmesi Yenilendi

Hayirli olsun solda değilde, ortada Semihle iyi maçlar cikardi

bari yerli oyunculara TL üzerinden sözlesme yapin yahu

sanki hakan balta "euro üzerinden vermezseniz giderim" diyecek

gitmek istese bile nereye gidecek?

ya da yari fiyatina anlasin

iyice sinirlenmeye basladim kim yapiyor bu sözlesmeleri yahu?

yuh lan kimler ne komisyon götürüyor böyle

yazi ya

harram zikkim olsun

Oyunculari motive etmek yontemi olarak bakiyorlar herhalde. Getirisi daha fazla olacak diye ongoruyorlardir.

$

Bir yetenek fukarası yerliyi daha zengin ettik.

Üstelik emeklilik yaşı gelmek üzereydi. Bunları anadolu kulüpleri 500 bin Turk Lirası bile zor. verir.

Bende bu maaş politikasını yanlış buluyordum ama fikrim tamamen değişti ,

elimizdeki ne verip ne veremeyeceğini bildiğimiz adamları mümkün olduğu kadar uzun süre elimizde tutalım ,

ülkenin mevcut şartlarında motivasyonun tek yolu ise para , bence çok doğru yapılıyor ,

dünkü bursa maçını biraz daha irdeleyelim bence !

Kontenjan torpillisi yeteneksizin önde gideni Allah'ın şanslı kulu.

cok ilginc şeyler oluyor. durduk yere tüm oyunculara zam yapan başka kulüp yoktur dünyada.

1 sene daha katlanacaz.Hakan Balta ile Eray lara bukadar para verileceğine Tarık Çamdal gibi adamlara verseler ya.

şuan 31 yaşında hakan baltayı anadomu kulübünden istesen 2 milyon euro bonservis isterler

takımda az veya çok ağırlığı olan yerli oyuncuların (eray hariç buna hiç bir şekilde anlam yukleyemiyorum) sözleşmelerinin şişirilme nedeni zaman zaman kazan kaldırmamalarını istemek olsa gerek. adamlara gidip "bakın size böyle bir sözleşme yapıyorum ama geçen seneki fener derbisindeki gibi görüntüleri görmek istemiyorum, antrenmandaki gökhan zan melo tartışması gibi tartışmaların bunların temelindeki asıl sebepleri önlemenizi istiyorum"

gibilerinden bişeylerde yapmaya çalışıyor olabilirler. hem onlara güvendiklerini inandıklarını belirtiyorlar hemde o sözleşmelerle baskı altına almak istiyorlarda olabilir. yani bilirsiniz burası 2 3 maç kötü oynayınca milyonluk eşşekler diye bağıran bir ülke.

anca bukadar anlam yukeleyebiliyorum. buda iyi niyetle düşününce.

Herkese zam yapmalıyız diye bir kural mı var acaba merak içerisindeyim

Yaparsın Semih'e falan yeter, Hakan Baltaya falan yani ne gerek var zaten yarardan çok zararları var.

İnanılmaz! Neler dönüyor bu takımda biri açıklasın artık, bu ne yahu herkesi aptal yerine koyuyorlar 2 senedir. Serhat Ulueren Telegol yayından kaldırılmadan hemen önce Galatasaray yönetiminde ki yolsuzluğu açıklayacağım diyordu, tabi bizde yav he he diyorduk o dönem. Hatta dava açmıştı kulüp buna. Ama bugün gelinen noktada görüyorum ki, bu olay yolsuzluğu falan aşmış, başka bir şey olmuş artık. Kimse bana bu sözleşmelerin iyi niyetle yapıldığını açıklayamaz.

Ben parasını geçtim artık 2 yıllık sözleşme de ne oluyor??

Geri
Üst Alt