GSCimbom
Hakan Çalhanoğlu: "Ben Galatasaraylı doğdum, Galatasaraylı öleceğim"
Mehmet Mehmetoglu

Hakan Çalhanoğlu: "Ben Galatasaraylı doğdum, Galatasaraylı öleceğim" Sayfa 2

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
55
Okunma
2,6K
Sayfa
2/3
Ocak ayında alırız. ( tabi yeterince disiplinsizlik yapmalı)
Bu arada sanki orta oyunu izledik. Her şey fenerin Osimhen rüzgârını biraz dindirmek için yazılan senaryo gibiydi

Hakan Çalhanoğlu'nın kızından babasına: "Baba sakın gitme Fenerbahçe'ye. Biz Galatasaraylıyız!"

Hakan Çalhanoğlu: "Zaten oraya gitmiyoruz." (Burhan Can Terzi/Space)

AGA BEEEEE
kocaman adam, eşi var menajeri var, babası anası abisi ablası dostu akrabası var.... 6-7 yaşındaki çocuk kadar olamamışlar...
İtalya dan kaçışı neresi olursa olsun kafasına getirirsen çocuk kadar aklın yokmuş derim.
Bir şey denedi eline yüzüne bulaştırdı. İstediği yere gidebilirdi aslında bizlik bi problem yoktu.

Istersen en iyi Galatasarayli ol, senin bir kere kapi gibi sözlesmen var ve ona görede bonservisin, oda 20-30 milyondan bahsediliyor, bu yasta bir futbolcuya da onu verecek paramiz yok. Kusura bakma zamaninda bonservisin elindeykene gelecektin. Simdi pasa pasa Interde devam oyna

İtalya'dan bir şekilde tüymeye niyetli Bayburtspor şartlarını karşılasa oraya bile gider.

GS'li edebiyatı yapan hiçbir topçu gelmemeli, hiçbirinden fayda görmedik. En son Emre Akbaba vardı bunun gibi, yok köprüden önce son çıkış videoları, Metin Oktay esintileri bilmem ne bir sürü şovla geldi, sonunu biliyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt