Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.817
- 1.723
- 473
Fb soylentileri cikana kadar forumun gozdesiydi bu utanmadan sözler sarfeden herif. Her zaman balon olduğunu söyledim ama kimseyi ikna edemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ikinci vatanim birinci oldu. Onlarin macini izlerim en azindan.Safi surecinden sonra ihtimali bile yok artik zaten.
Safi gibi kendisine "bay baaaay , bay baaaaay" diyorum.
Bu skorla amerikayi 1. Yaptik grupta birde. Yedekle falan cikacak simdi maca zaten. Onu da yenemezler.
Neyse ikinci vatanim birinci oldu. Onlarin macini izlerim en azindan.
Konu spor oldu mu Amerika'ya sasirmayacaksin. Burasi sporu yasayan bir ulke.Valla yalan yok tum goygoylar bir kenara bir yere gelmis takim var Amerikada, muazzam ucup kacan degil ama diger sporlarda olan atletizmi koymuslar futbola. Ben o kadar beklemiyordum.
Beklenen gibi grup siralamalari olursa 1 tur daha gider muhtemelen en az.
Ama Soccer trendi rezalet yavcok uyuz oluyorum onu gorunce, baya zorlama geliyor
![]()
Ona laf etmem, sporla liseden basliyor adamlarin sporcu yetistirmesi. Asla itiraz etmem .Konu spor oldu mu Amerika'ya sasirmayacaksin. Burasi sporu yasayan bir ulke.
Turkiye spor ulkesi olmadikca anca arada bir yakaladigimiz basarilarla avunuruz.