Hakan Çalhanoğlu: "Bir şutla maçı kaybettik"

Bu embesili transfer edersek cokusumuz baslar. Bombos bir sistem oyuncusu, kisiligi de bir o kadar itici.

Çalhan Hakanoğlu: Üç gün önce bir şutla maçı kaybedebiliriz diye tüm takımı uyarmıştım. Ama kimse beni dinlemedi.

Adı geçerse Galatasaray’la ağır söverim bırak lan futbolu embesil bi boka yaramamış oynadığın oyun halen bir şut diyon köşeye gelmiş şut kaleci napsın

git aziz' e ağla şimdi beni alın diye, sözde Galatasaray' lı

sakın almak gibi bir hata yapmasınlar bunu

Bu umarım bize gelmez. Yerli olması dışında hiçbir avantajı yok. Fiyatı desen baya tuzlu. Oyun tarzını da oldum olası beğenmem. Belhanda'nın ara sıra şut atmayı bilen versiyonu.

Bu adam bizim takima gelsin ben Gs i gidene kadar birakirim. Rezil utanmaz herif

Bu herif git gide itici oluyor yav.
Vukuatı da az değil.
Bunun ağzına silah sokmuşlardı.
Nümeramı nereden aldınız muhabbeti.
Eşini aldatması.
Baldızım diye kalple paylaşması.
Aliyle görüşüp görüşmedim ben Galatasarayı istiyorum ayağı yapması.
Safiport ile görüşmesi.

Tam it

O değil de villaları hangi kankalarina verecegini belirleyip listeyi verdin mi haciOogluna

Fener seçimine alet olmasaydın Hakan
Papazlar kültürünü bitirseydin Hakan
Türkiye takımlarına yanlamasaydın Hakan
İsabetli şut çekseydin maçı gelseydin Kaptanlık yapsaydın Hakan
200 dakika maç oynandı olumlu bir hareketin yok ya

Hakan Çalhanoğlu: "İki maçtır her şeyimizi verdik, denedik. Şanssızlık."

Hakan Çalhanoğlu: "Takım adına özür diliyorum halkımızdan. Daha önümüzde turnuvalar olacak, özellikle genç oyuncularımız için."

Hakan Çalhanoğlu: "Buralara kadar 24 yıl sonra biz getirdik. Olmayınca olmuyor. Her şeyi denedik. Futbol bazen acımasız. Herkes için tecrübe oldu bu turnuva. Kendimizle de gurur duymamız gerekiyor. Unutmayalım ki, buralara kolay gelmedik. Nerelerden geldik. Elenmek çok üzücü tabii. Kolay değil. İnsan kabullenemiyor."

Hakan Çalhanoğlu: "Bir şutla maçı kaybettik"
Biri şu salağa anlatsın adamlar koca yarı 10 kisi oynadı gol atamadığımızı biri bu dangalağa anlatsın

çok kısa bir sürede kendinden tiksindirdin helal olsun. ciddi söylüyorum bak. bizden uzak ol bari kariyerinin geri kalanında.

İki maçta şöyle bir 5 dk periyod bile yok, iyi oynadığımız.

İyi oyuncuydu ama büyük papaz bizle adı geçtiğinde de en çok korktuğum yönü buydu. Yaşla birlikte üst üste gelen sakatlıklarla bundan sonra sezon içinde faydalı olması da zor asla yerli için bile gündeme gelmemeli bence. Takımı acayip karıştıracak potansiyelde biri.

Geri
Üst Alt