Hakan Çalhanoğlu, Futboldan 4 Ay Men Edildi!

yunus mallı sonunda oynama şansı bulacak.milli takım için büyük bir kayıp değil.

EVETçi Hakan'a iyi olmuş.

haberler-766-41608839593.webp

Sacmalik

Adam tamda iyi oynuyordu son dönemde

Almanya'da doğup büyüdüğü için siyasi fikrinin bu yönde olması çok şaşırtmadı. Orada çok daha azınlıkta bilinçli kitle. Milliyetçilik duygusu ile uzakta olmanın verdiği bilgisizlik birleşine genelde bu tablo çıkıyor.

Neyse cezası ise haklı da olsa kendi kariyeri için büyük kayıp.

Trabzon haklı.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cas kendisine HAYIR demiş ülkemize gelip evet propagandası yapabilir 4 ay boyunca...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cas fifa genelde futbolcuyu savunuyor demek ki yapılan hata büyük

Oh iyi olmus.

Insallah ardindan bi 4 ay daha yer. Kariyeri noktalar ins.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gerizekalı bu Trabzonspor kulübü.
Surda zaten bu elin parmaklarını geçmeyen Türk var Avrupa'da göğsümüzü kabartan onunda önünü kesiyor dingiller.
Hainlik bu başka bisi değil.

tapatalk

Ben cezayı saçma buldum. Futbolcunun suçunun cezasını aynı zamanda bu olayla ilgisi olmayan kulübü Leverkusen'e de kesilmiş bir cezadır. Takımın para ödediği ve kilit oyuncu pozisyonundaki birine böyle ceza verilmemeliydi bence. Para cezası da sanırım 100.000 euroymuş ama onun yerine bu cezanın miktarını arttırıp TS'ye ödemesi gerektiği yönünde bir karar hiçbir suçu olmayan Leverkusen için daha doğru olurdu.

tebrikler trabzon, herkes hakani koruyor adam imzalamis sonra kulübü satmis yüz üstü birakmis, helal hamsiler!

Delikanlı da 22 yıl Leverkusen 2'de oynamıştı. Bu da mı tesadüf?

Trabzonspor haklı bu olayda.

Ulan dün yarinki hamburg leverkusen macina bilet aldim korner direginin ordan hakani görürüz en azindan diyoduk. 2 gün sonra vereydiniz bari

Su trabzonlular sadece zarar

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Trabzon haklı. Hamburg'a da ceza lazım. Sonuçta başka bir takımla ön anlaşma yaptığını bilmemelerine imkan yok. Futbolcu ayartmış oluyorlar.

Geri
Üst Alt