Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray’da forma giymeyi çok isterim ve her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım"

Ulan ihtiyaç da varken şu çocuğu almazsanız istifa edip gidin yav..

Eskiden kulüp açık çek verirdi oyuncuya.. Adam açık çek vermiş, daha ne desin..

Adam ülkeye adım atmadan medyayı bu kadar sık kullanıyor, medyadan arkadaşları var. Futbolculuğunu falan geçtim de takım içini çorba yapar gibi hissettiriyor. Saha dışını karıştırırsa saha içi vereceklerinin de bir anlamı kalmaz. Nispeten mütevazi, içi dışı bir oyuncu grubuna sahibiz. Herkes işinde gücündeyken yerel medyayı bu kadar sık ve rahat kullanabilen birisi büyük risk.

Başkanları çıkıyor Hakan'a bağlı diyor, belli ki makul bir fiyata bırakacak. Hakan zaten 2 aydır her hafta haber salıyor.

Biz ise oralı olmuyoruz. Komedi yav.
adam ortasaha cengiz,ilgi alanımıza girmiyor hem ortasaha hemde yerli

forvet olsa yada stoper filan olsa ilgi alanımıza girerdi :)

.ilaki yerli lazimsa ilkayi iki yillik sözlesme verin en azindan bedava gelir. Birde singo gibi heybetli bir herif daha getirin.

Valla helal olsun en basta adamı istemiyordum 20 verseler gikimi çıkarmam.Inter gibi dünyanın en iyi takımlarından birinden kaçıp bize gelmek istiyor.Bizde burda Barışın nazını çekelim.

nerden gelirse gelsin biraz kalite takıma lazım görünüyor. hele topla teknik kabiliyetimiz hakikaten göz kanatıyor, her şey de fizik kapasite değil.

Geri
Üst Alt