Tier 1 Hakan Çalhanoğlu: "Gerekirse bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamam"

Hastaneye sık sık goz kirptigi icin interle devam sansi kalmadi bence ,emeklilik sozlesmesini yaşamak icin turkiyeye donecegi kesin

Yabancı sınırlaması kapıda. O yüzden gelsin isterim. Hakan gelirse Barış ve Uğurcan ile birlikte tartışmaya açık olmayan 3 yerli yazıyorsun ilk 11'e. Bu senaryoda sınır bizi etkilemez, kadro kalitemiz de aşağı düşmez.

Yabancı sınırlaması kapıda. O yüzden gelsin isterim. Hakan gelirse Barış ve Uğurcan ile birlikte tartışmaya açık olmayan 3 yerli yazıyorsun ilk 11'e. Bu senaryoda sınır bizi etkilemez, kadro kalitemiz de aşağı düşmez.
Apo da tartisilmazdir. Hele bu sezon sanchezin 3 kat üstündeydi

Soru:”Türk ligini takip ediyor musun?”

Hakan Çalhanoğlu:”Evet,Kasımpaşa’yı izliyorum.”

Calciomercato: Türk ekibi, Hakan Çalhanoğlu için 10 milyon avrodan fazla ödemek istemiyor. İtalyan ekibi ise Galatasaray’ın hedefindeki yıldız için 15-20 milyon avro bekliyor.
Sik sakatlanmaya baslayan, bir sene kontrati kalan Hakana kimse vermez o kadar 8-10 olur

Oyunu soğutma işini İlkay'dan iyi yapabilecek biri yok ama senin elinde İlkay'dan top aldıktan sonra harala gürele rakiplerle boğuşmaya giden oyuncuların varsa ve top kaybı ile sonuçlanmış bir durum söz konusuysa ne kadar oyun soğutursan soğut, sonrasında iş top kaybından sonra orta sahanın o topu kapmasına geliyor. İnter'de oynarken bu kadar ikili mücadeleye girmiyordur Hakan ya da City'de oynarken bu kadar efor sarfetmiyordu İlkay.
İlkay fiziken futbolu bırakmış. Gitmiyor ayaklar. Sistemle filan alakası yok.

Sara ve ilkay ayrılırsa gelsin. Huzurevi olmaya gerek yok. Dünya dinamizm ve atletlerin hegemonyasina girdi.

Apo da tartisilmazdir. Hele bu sezon sanchezin 3 kat üstündeydi
Sadece bu sezon değil, geldiğinden beri gösterdiği genel performans tartışmaya açık değil. Ama özellikle Şampiyon Ligi için iyi bir sol stoper bulabilirsek fena olmaz. Takımda tek alternatifi olmayan isim Apo çünkü. Allahtan tank gibi bir adam da kolay kolay sakatlanmıyor.

Sadece bu sezon değil, geldiğinden beri gösterdiği genel performans tartışmaya açık değil. Ama özellikle Şampiyon Ligi için iyi bir sol stoper bulabilirsek fena olmaz. Takımda tek alternatifi olmayan isim Apo çünkü. Allahtan tank gibi bir adam da kolay kolay sakatlanmıyor.
Mesajını editle ve benim mesajımı da yok et reis. :D
Böyle ne zaman desek bir şey oluyor.

Valla dün akşam ki gibi oynayacaksa hemen gelsin yarın başlasın..

CL de görüp görebileceğimiz başarı bu kadar.. Belki en fazla çeyrek final.. Yarı finale, finale, kupaya ne bütçen yeter, ne lobin yeter.. Lige zaten ambargo koyuldu..

Bu seviyelerde dün akşam ki Hakan her türlü iş yapar..

Yabancı sınırını niye getirsinler en iyi yerliler bizde

CL de görüp görebileceğimiz başarı bu kadar.. Belki en fazla çeyrek final.. Yarı finale, finale, kupaya ne bütçen yeter, ne lobin yeter.. Lige zaten ambargo koyuldu..

Bodo 10 bin tl transfer bütçesi,200 tl maaş bütçesiyle geçen sene avrupa ligi yarı finali bu sene de şl son 16sı yaptı çeyreğe ramak kalmıştı

Sen 500 milyon euroyla yapamıyosan sorunu hocanda arayacaksın bütçede lobide değil

rizik reyizden farki olmaz bunun burada

+ bu sezon simdiden 2-3 ay sakat kalmis ve yaklasik 15 mac kacirmis

en önemli maclarin cogunda sahada olmaz

İşte aynısı Hakan için de geçerli.
Hakan sezon ortasına kadar Inter'i taşıyan isimdi. Yani bitiklik durumu yoktu. Hatta Bodo'ya madara olmalarında kendisinin maçta sakat olması büyük etkendi. Ha bundan sonra dikiş tutmayadabilir, çünkü dediğim gibi çok sakatlanmaya başladı. Ama yine de ben 10 milyon ve altı rakama -yıllık maaşı normal olması kaydıyla- her türlü alır denerim. Tutarsa Mertens vari bir 2-3 yıl izleriz.

Bu mactan sonra sakatlandiysa hic sasirmam.

Kalitesine laf eden carpilir ama sakatlik durumu korkutucu.

Bodo 10 bin tl transfer bütçesi,200 tl maaş bütçesiyle geçen sene avrupa ligi yarı finali bu sene de şl son 16sı yaptı çeyreğe ramak kalmıştı

Sen 500 milyon euroyla yapamıyosan sorunu hocanda arayacaksın bütçede lobide değil
Öncelikle Avrupa liginden bahsetmedim.. CL de görüp görebileceğin başarı bu kadar dedim..

Şahsen sorunu Hocada arayanlardan biriyim.. Bu vasat ligin şampiyonluklarının göz boyadığını, Okan ın hoca falan olmadığını iddia edenlerdenim..

Ancak sorun şu ki, bizim daha ileri gitmemizin engeli sadece hoca değil.. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz vasat lig, vasat futbol ekonomisi daha ilerisi için en büyük engel.. Bahsettiğin 500 milyon Euro ya nereden ulaştın bilmiyorum ama takımın piyasa değeri bu yıl CL ye katılan takımlar arasında ilk 20 nin dışında..

Bodo gibi külkedisi veya peri masalları arada bir çıkıyor.. Ancak onun da gelip gidebileceği yer, S. Lizbon gibi orta halli bir takımdan 5 yiyip elenmek oluyor..

Kronik topcuya dunyanin en iyisi de olsa benden pas. Bukadar cok sakatlanan topcuya gerek yok

kronik, yaşlı, fizikselliği düşük, türk ve yüksek seviyeden bir alt seviyeye düşüyor. Patlak transfer tanımının hepsini karşılıyor

Öncelikle Avrupa liginden bahsetmedim.. CL de görüp görebileceğin başarı bu kadar dedim..

Şahsen sorunu Hocada arayanlardan biriyim.. Bu vasat ligin şampiyonluklarının göz boyadığını, Okan ın hoca falan olmadığını iddia edenlerdenim..

Ancak sorun şu ki, bizim daha ileri gitmemizin engeli sadece hoca değil.. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz vasat lig, vasat futbol ekonomisi daha ilerisi için en büyük engel.. Bahsettiğin 500 milyon Euro ya nereden ulaştın bilmiyorum ama takımın piyasa değeri bu yıl CL ye katılan takımlar arasında ilk 20 nin dışında..

Bodo gibi külkedisi veya peri masalları arada bir çıkıyor.. Ancak onun da gelip gidebileceği yer, S. Lizbon gibi orta halli bir takımdan 5 yiyip elenmek oluyor..

Sebep sadece hocadır,4 senedir bir el yağda bir el balda ne istese yapabilirdi

Bildiğim bodo da premier ligde laligada falan oynamıyo norveç liginde oynuyo

Peri masalı bir bize denk gelmiyo nedense,lizbonu da geçebilirlerdi,lizbona gelmeden city atl inter domaltan bi takımdan bahsediyoruz peri masalı ifadesi biraz ucuz kaçmış bir önceki sezon al de yarı final oynamasını bu sezonun peri masalı olmadığını anla diye yazmıştım sezonluk denk geldi gibi bir durum yok kısacası

Geri
Üst Alt