Tier 1 Hakan Çalhanoğlu: "Gerekirse bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamam"

Hakan sezon ortasına kadar Inter'i taşıyan isimdi. Yani bitiklik durumu yoktu. Hatta Bodo'ya madara olmalarında kendisinin maçta sakat olması büyük etkendi. Ha bundan sonra dikiş tutmayadabilir, çünkü dediğim gibi çok sakatlanmaya başladı. Ama yine de ben 10 milyon ve altı rakama -yıllık maaşı normal olması kaydıyla- her türlü alır denerim. Tutarsa Mertens vari bir 2-3 yıl izleriz.
İşte bende diyorum ki Hakan hele bi gelsin önünde Yunusla,Barışla,Sane ile bir oynasın onların yapacağı top kayıpları sonrasında bir kaç depar atmak zorunda kalsın, fizik olarak kendisini iyice zorlamaya başlasın bakalım Hakan ne kadar taşıyabiliyor Galatasaray'ı. İlkay'ın ilk geldiğindeki fizik kalitesi 100 üzerinden 50 ise şu an %100 üzerinden 5 falandır. İlkay gibi kendine bakan bir oyuncu bile yarım sezonda pert oldu.

İşte bende diyorum ki Hakan hele bi gelsin önünde Yunusla,Barışla,Sane ile bir oynasın onların yapacağı top kayıpları sonrasında bir kaç depar atmak zorunda kalsın, fizik olarak kendisini iyice zorlamaya başlasın bakalım Hakan ne kadar taşıyabiliyor Galatasaray'ı. İlkay'ın ilk geldiğindeki fizik kalitesi 100 üzerinden 50 ise şu an %100 üzerinden 5 falandır. İlkay gibi kendine bakan bir oyuncu bile yarım sezonda pert oldu.
Hakan'ı ben ana arter oyuncusundan ziyade maçına göre 11, maçına göre son 30 dk oyuncusu olarak düşünüyorum reis. Yoksa Sara'yı satalım, Torreira'yı satalım yerine Hakan'ı 11 olarak monte edelim düşüncesinde değilim, o güveni vermiyor maalesef sakatlık durumu. Bunu kabul ediyorsa gelsin zaten.

Hakan çalhanoğlu: gerekirse bu sene Süper Lig’de oynamam

Geri
Üst Alt