Hakan Çalhanoğlu - Gökhan İnler - Olcan Adın - Turgut Doğan Şahin

TDŞ'yi Samsunspor'dan beri takip ediyorum. Samsun'da oynadığı yıllar çoğu kez canlı izledim. Yetenekli bir futbolcu ancak açık alanda iş yapar. Öyle kapalı savunmalara karşı varlık gösteremiyor.

Calhanoglu karaktersiz. İnler için çok para isterler 31 yasinda olmasına rağmen. Olcan da 29 yasinda trabzon ucuza birakmaz o yaştaki adama max. 4-5 milyon verilir. Turgut kontraatak topçusu bence AYDIN karabulut dar alanda daha etkili büyük takımlara daha uygun.. Bir de nuri diyen olmuş nuri selçuk inan 2 olur kesinlikle gerek yok öyle bir adama. Bu isimlerden olursa inler ve olcani isterim ama maliyetleri 5-6 ar milyondan fazla olmamali

Turgut'a gerek yok bence.

turgut gökhan töre birde tolgay arslan yeterli. tarık çamdal+ yabancı santrafor ile işi bitiririz 5 oyuncu yeter eboue drogba ontivero hajrovicde şutlansın

Hakan karaktersizin önde gideni Gökhan çok pahalı kaçar Olcan ise Selçuk gibi oynarsa bi sene oynar sonra yalan olur

Turgut Doğan Şahin'e babası Kartal ismini vereymiş daha uygun olurmuş :rolleyes:

Hakan gelmez, Gökhan zor, Olcan oluru var, Turgut gelmesin.

Mali tablodan uyarı almışken bu 4 oyuncuyu almak da,neyin nesi.beleş,gelmeyecektir ve beleş de oynamayacaklar.transfer yasağı alma riskimiz olduğu için 3veya 4 ten fazla transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Drogba da gitmese vay halimize.öncelik bir yabancı bir yerli FORVET olmalı.Td birde stoper isteyecektir. Orta sahaya Max 1 kişi alınır diye düşünüyorum.

1 yabanci forvet 1 yabanci stoper ile butun takim toparlanir

ama iki saydigim yabancida ujfalusi, hakan sukur yada milan baros ayarinda olmali

Hepsini anlarımda Turgut ne ? :asd:

Turgut iyi topcu,beles Aydın Karabulut artı Olcan Adın bence kanatlar icin iyi hamleler olur yerli baabında,Gökhan İnler ise artık yaslandı ,düsük maliyetle getirilebilecekse eyvallah derim,Tolgay-Cigerci ikilisinden biri getirilebilir o mevkii icin ayrıca,bir de İngiltere'de oynayan yerli bir eleman vardı,has Cimbomlu adını unuttum simdi,o da derinlik acısından kadroya katılabilir...

Ekli dosyalar

• summer4.gif
    summer4.gif
    11,4 KB · Görüntüleme: 348
Geri
Üst Alt