Hakan Çalhanoğlu: "Inter ile kontratımı uzatacağım. Buradan da ayrılmayı düşünmüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1686043351432.png

Hakan Çalhanoğlu: "Inter ile kontratımı uzatacağım, anlaştık bile. Burada mutluyum. Buradan da ayrılmayı düşünmüyorum. Gelecek günlerde imza atacağım."

Hakan Çalhanoğlu: "İlk senemde 8 numarada başladım, 6 numarada Brozovic olmayınca o pozisyona alındım. Hocalarıma ve ekibe çok teşekkür ediyorum. Beni o pozisyonda çok geliştirdiler. Oyun şeklim de bayağı değişti."

Hakan Çalhanoğlu: "Bir Türk olarak finalde olmak ayrı bir gurur. Ama diğer tarafta da İlkay (Gündoğan) ağabeyimiz var. İlkay ağabeyle daha görüşmedim ama o da Türk. Tabii ki Alman Milli Takımı için oynuyor ama yine o da kalbinde Türk. Yani iki Türk bu finali oynayacak."

Hakan Çalhanoğlu: "Ben bundan 2 ay önce bir röportajda da söylemiştim: ‘Benim hayalim Şampiyonlar Ligi finalinde olmak’ diye. Bunu şu an başardık. Hayallerimin peşinden de koşuyorum."

'Kupayı kaldırırsan statta zeybek oynar mısın?'

Hakan Çalhanoğlu: "Finali oynayalım da ondan sonra ne olur bilemiyorum. Dediğiniz gibi herkes bana buraya geldiğim ilk günden beri çok sahip çıkıyor. Beni çok seviyorlar."

Gelmemesi daha hayırlı olur, ekseriyetin ikilemde kaldığı bir isim zaten.

Ayyy ne olur ayrılmayı düşün ya. Hemen şimdi bize gel!

serie a da baya başarı sağladı. yavaş ve mıymıytı bir lig olduğu için orada kalması onun lehine.

Buda snairim GS beni istemedi diye söylem verip FB ye imza atabilecek bir karakterde olabilir.

35 yaşında falan Galatasaray'a gelme hayalin gibi bir şey varsa çabuk unut onu.

Orada rahatı yerinde. Inter'de kalması en mantıklısı.

Asla ama asla çaptan düşünce gelmeye çalışanları almamamız lazım.

Geri
Üst Alt