Hakan Çalhanoğlu: "Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Hakan Çalhanoğlu: "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, masörlerimize, aşçılarımıza, bizi koruyan komutanlarımıza... Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Futbolda kaybetmek de var. Maç sonu taraftarlarımız bizi ayakta alkışladı. Bu güzel bir sinyal."

Stoper geliyor gene alttan ahmetcan var şu braga da oynayan serdar saatçi var bizim ozan kabak var ama hakikaten ne kaleci var elimizde ne forvet.

Hele bir gelsinler renkdas once. Suan iyi gibiler ancak stoper problemimiz de mevcut. Idare ediyoruz acikasi. Abdulkerim'de dususte maalesef toparlar ama sonra ne kadar gider bilemiyorum. Ozan evet ama cok inisli cikisli. Bakalim.

Forvet ve kaleci yok, net. Mert kotunun iyisi ve tecrubeli. Idare ediyor. Su yedigimiz ilk golde, tamam sert geldi ama cikarabilirdi de ortalam ustu bir kaleci, misal Donnamura olmasa Italya her mac +2 gol yerdi.

Ahmetcan formayı kapar stoperde, elit stoper olma potansiyeli var cocukta, ajax da düzenli oynamaya başladı sakatlıgından sonra, can uzun da büyük yetenek, ben cok ümitliyim ondan
Daha yeni eintracht frankfurt yapti, büyük potansiyel. Ahmetcan da öyle. Ikiside ilerde milli takimda ilk 11 oyuncusu olacak gibi gözüküyor.

Can Uzun tereddüt etmeden bizi secmesi ayrica mutlu ediyor.

Gelecegimiz icin umutluyum, ilerde büyük basarilara imza atacamiza inaniyorum.

10 numara oynadı ama yapacak bir şey yok. dün biraz ekstra şanssızdık kabul etmek gerekir, tıpkı avusturya maçında da şanslı olduğumuz gibi

aslında forvetimiz vardı enes bence baya parlardı bu turnuvada ama sakatlıktan gelemedi 2 sene sonra 29 yaşında olacak ve prime halinde gelebilirse forvet sorununu direkt çözebilir. daha yeni 16.5 milyon euroya transfer yaptı Bournemouth'a

Geri
Üst Alt