Hakan Çalhanoğlu: "Yanlış anlaşıldım, ben Galatasaray'a duyduğum sevgiyi ve saygıyı hiçbir zaman saklamadım"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Hakan Çalhanoğlu: "Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım."

1000032300.webp

1000032301.webp

Hakan’ın oynadığı top beni hiç heyecanlandırmıyor. Ama aslandır o ayrı 🦁

ilerde bunu ve sofuoglunu tvde kapisirken görmek isterdim

kopek acun bir seyler ayarlar kesin

Adam zaten kötü bir şey demedi. Türkiye’de son zamanlarda olan olaylar yüzünden oynamak istemem Türkiye’de dedi ve en üst seviyede oynamak istiyorum dedi.

Vay aslanım benim almayız diye açıklama yapma gereği duymuş

Demek istediği şey üst düzey oynama şansı varsa devam edip son döneminde bize gelmek istiyor 33'ünde gelir alırsak

Daha once serhat uluerenin programına katilip bize transfer olmak istedigini demisti sonra U donusu yapmisti. Bundan adam olmaz zaten ise yaramaz bir topçu. Ozil in tirnagi olamayacak bir yetenekte kendisi.

Iyi hosta ne zmaan geleeceksin ? Bize suan ki halin lazim 35 lik dedeyken git fenerde oyna

Artis artis konuşup sonra yanlış anlaşıldım deme hakan efendi

Hakanın aciklamalarinda bi sorun yok. Turkiye diger 5 lige göre bayagı alt seviye bi lig.

Umarım buralara hic düşmez. Mevcut haliyle bile begenilmiyor cogu kisi tarafından. 2-3 yıl sonra buralara düşerse bayağı küfür yer

Arda turan vari acıklamalarla gündem meşgul etmeyelim hakanım

Geri
Üst Alt