Böyleleri hicbir seyi biraksiz. Senede 100 bin euro prim kazanma ihtimali varsa onun icin bile devam eder.

"burada bitti artık işim, ocağım yok
uzun yola çıkmaya hüküm giydim"

Diyip gitseydin bir nebze anlardim. Onun yerine çalışacağız diyorsun. Iki sorum var:

1. Dünya kupası gibi bir hedef varken simdiye kadar seni çalışmaktan alıkoyan neydi?
2. Bundan sonra hangi hedef için ne kadar calisacagina nasıl inanalım?

Velhasıl Olmamış açıklama. Bende yoksun.

Bunu isteyenleri forumdan atsanıza
Bunlar iç mihraklar

yalan yok geçen sezon baştan istemediysem de daha sonra alınsın istedim. bunun sebebi hakan'a bayıldığımızdan değil yönetimin transfer yapmayacak olmasıydı. geçen sezondan bu yana orta sahaya alınan oyuncular oynamayan, oynatılmayan ilkay ve nhaga.

Artık Atatürk'ün kurduğu laik ülkemde '' özür dilemek'' yerine '' hakkınızı helal edin'' diyerek din kisvesi altında insanların vicdanına oynamak moda oldu. Anladık olum en dinci en Müslüman sizsiniz en ahlaklı sizsiniz...

Dünya kupasından döner dönmez, saçları kazıtmadan, gizli gizli saç ektirdiği konuşuluyor, inanırım..

Özellikle gizli kalmasını istemiş, çaktırmayın kimseye..

yedek olmaya fitse ve bonservisini alabiliyosa gelsin free
Ilkay gibi takilir daha cok fayda verir

orta sahada topla iliskisi ust duzey + futbol bilen bi tek Sara var su an

eskiden lemina yerine alınacak dendiği için istemezdik. şimdiki koşullarda yıllık 100k euroya gelecekse istreriz. ancak kendisi fb'ye gidecektir bence.

Uefa kazanan kadroyu çöpe çevirdiğimiz yıllar aynen böyle bir politika izliyorduk işte. Haysiyetsiz, akılsız, şuursuz. Fenerin artığı Revivo falan gelmişti, Baliç gelmişti.
Alın abi bunu da alın. Utanma yok nasıl olsa. Taraftar da mal, yutturursunuz bi şekilde.

Geri
Üst Alt