Ne yapip edip almali bizimkiler bu cocugu. Takimda o kadar lüzumsuz,yetersiz,gereksiz,beyinsiz ve en önemlisi RUHSUZ adam varken böyle genclere sans vereceksin. Bu cocuk büyük bir Galatasaray sevdalisi. Elinden gelenin en iyisini yapacagina eminim.

En önemli ve en iyi islerden biri olur bu sezon bu cocugu takima katmak. Yönetime sesleniyorum: ALIN ALIN ALIN

Bizim transfer politikamiz yerli oyunculara cok para vermemek mantigi uzerinde gidiyor gibi. Eger kulubu 5m+ bir fiyat isterse bu transfer icin pek umudum yok bu yuzden acikcasi. umarim korktugum olmaz.

Bizim transfer politikamiz yerli oyunculara cok para vermemek mantigi uzerinde gidiyor gibi. Eger kulubu 5m+ bir fiyat isterse bu transfer icin pek umudum yok bu yuzden acikcasi. umarim korktugum olmaz.

biz bukadar istemesek herhalde böyle söylemelerdi menajeri ve kendisi.. ünal aysal su takimin yerli kalitesinin yerlerde oldugunu görmüstür artik

4-2-3-1 oynarsak Drogba'nın pasörlüğüyle Bruma ve Hakan skora ciddi katkı yapabilir. Sneijder, Selçuk ve Melo'nun desteğiyle de gol kralı çıkartamayan ama orta saha ve hücum bölgesinde herkesin 6-7 gol attığı komple bir takım haline geliriz.

Hakan'ı canlı olarak hiç izlemedim ama izlediğim vieolardan şu izlenimleri edindim. Eğer gelirse Selçuk ve Sneijdere iyi bir alternatif olabilir. Oyun görüşü yaşına göre çok iyi. tek pası iyi oynayabiliyor.Uzun pas atabiliyor. Frikikleri etkili, hızı fena değil. Ama kesinlikle ne sağ açık ne de sol açık olarak oynayabilir. Benim o bölgeden beklentim şapkadan tavşan çıkarak şekilde yetenekli oyuncular olması gerekir. Hızlı, teknik, bitirici.(Keita,Nani gibi).Hakan için en uç örnekleri verecek olursak xavi, iniesta tipinde bir oyuncu yani kanat değil.Sağ iç veya sol iç oynayabilir. Bana göre 5 milyon Eurodan fazlası yazık olur.Bu rakama alınabilirse hemen alınsın derim.

Yuh şimdi hakanin konuşmasını dinledim adam çok net konuşmuş transfere oldu gözüyle bakıyorum artık

8 milyon euro bonservis bizimkilere çok gelmiş.

4-2-3-1 oynar arada evet ozellikle rooney veya van persieden biri sakatsa yada formsuzsa. Gecen sene bir tek cogu mac 4-1-2-1-2 ile oynamistir valencia ve naninin formsuzlugu nedeniyle ama senin dedigin formatta duz 4-2-2-2 oynadigini hic gormedim manchesterin acik soyleyeyim. Citynin bir ara gordum gareth barry( de jong) yaya toure onlerinde david silva nasri oynatiyordu. Bunu dersen anlarim he city ne kadar basarili oldu o duzende tartisilir

Geri
Üst Alt