- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
is yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte sol tarafın oyuncusu değil...kendisi kıvrak değil ve orası için hızlıda değil...bilinen klasik bir 10 Numara oyun kurucusu....oyun kurucusu oynamaya başlayıncada ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görüyoruz...Forvet arkasindan cok sol kanatta oynadigini biliyorum ama kanat oyuncusu olarak da skora katkisi yeterli degil. Surekliligi yok Hakan'in. Eger surekliligi olsaydi Milan'dan daha iyi birntakima gitme sansi olurdu.
Milli Takim'da da sol kanatta oynuyor ama oranin oyuncusu degil. Forvet arkasinda oynadiginda zaman zaman baska seviyeye cikiyor.
Milan'da zaten Zlatan, Romagnoli, Donnarumma ve Bennacer haric oyuncu kalitesi yerlerde.
Zaten Frankfurt'ta ikinci forvet gibi oynuyordu solda Kostic vardı.Kanattansa ikinci forvet oynaması lazım Rebicin. Kanattan kreatiflik oluşturan adam yok koca takımda.
fazlasına gerek kalmıyo abi işini yapınca zaten 2-3 farkı buluyo takımHer maç 60larda oyundan alıyorlar.
hayır...her takımda oynar yeterki yerinde oynatsınlar...Adam ilk sezonu hariç defans hattı hariç her yerde denediler...bir tek forvet arkası 10 numara pozisyonunda değil...pozisyonuna geçince nasıl iyi bir 10 numara olduğunu da gösteriyor....Çok acayip ya, ritm ve takımını bulunca acayip bir istikrar yakalıyor. Sanki bu takıma özelmiş gibi. Başka bir yere gitse olmazmış gibi hissediyor insan. Zor oyuncu.
Udinese maçında 6 numara ile defansta dönüşümlü oynadı.1-2 maçta da sol beke yakın oynattı..hayır...her takımda oynar yeterki yerinde oynatsınlar...Adam ilk sezonu hariç defans hattı hariç her yerde denediler...bir tek forvet arkası 10 numara pozisyonunda değil...pozisyonuna geçince nasıl iyi bir 10 numara olduğunu da gösteriyor....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Açıkçası Hakan profilinde görüşümü savunuyorum. Ya da ben çözemiyorumdur. Sistem içinde o kadar rol paylaşım içinde kaldı ki, birden eksik kalan tek puzzle parçası gibi oturdu herif.hayır...her takımda oynar yeterki yerinde oynatsınlar...Adam ilk sezonu hariç defans hattı hariç her yerde denediler...bir tek forvet arkası 10 numara pozisyonunda değil...pozisyonuna geçince nasıl iyi bir 10 numara olduğunu da gösteriyor....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Milli Takımda Terim de bir iki maçta 6 numara oynatmıştı burada herkes sövmüştü diye hatırlıyorum.
sent via GSC