Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.665
- 55.829
- 4.478
Yok 30 da felan gelirBen de oyle tahmin ediyorum. Şinonun geldigi yaşta gelecek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 30 da felan gelirBen de oyle tahmin ediyorum. Şinonun geldigi yaşta gelecek![]()
Falcao giderse direk senelik 5 milyonu buna verelim, Galatasaray her sene 1 yıldız oyuncuya 5 verceek güçte.
Muslera
Yedlin Kaan Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Cengiz Hakan Onyekuru
Mohamed
Meske bu kadroyu yapabilsek.
3 yerli yeterli, onun için Cengiz veya Kaan yerine yabancı olabilir.
Cengiz kiralanabilir bence.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
3 sene imzalar yine maksimum 26 degil mi simdi 28 29gibi aliriz artikYok 30 da felan gelir
Bilmiyorum insallah o yaslarda gelirde. Gider 4-5 senelik de yapabilir milanda felan . Tam 30-31 ile gelir3 sene imzalar yine maksimum 26 degil mi simdi 28 29gibi aliriz artik
Bilmiyorum insallah o yaslarda gelirde. Gider 4-5 senelik de yapabilir milanda felan . Tam 30-31 ile gelir
Biz İrfana 5.5 civari verecektik, sponsorda var/hazır.3 sene imzalar yine maksimum 26 degil mi simdi 28 29gibi aliriz artik
Yine sevinirim valla. 30 mevkisi icin yas degil30+ gelecekse cok sevinmem
Biz İrfana 5.5 civari verecektik, sponsorda var/hazır.
Ver 3-5 milyon imza parası, senelikde 4/5 arası bence gelir.
milandan 5 istiyor vermiyor milanYaşı genç diye bize yakıştırmayanları anlayamıyorum, Milan'dan istediği kontrat Falcao'dan fazla değildir sezon sonu için Falcao'dan çıkabilme durumu varsa niye teklif yapılmasın bonservis yok sonuçta aksi durumda zaten alamazdık.
haa ?ne hakan'ı yav kumda oynasın
Başlarım öyle GalatasaraylıyaBiz İrfana 5.5 civari verecektik, sponsorda var/hazır.
Ver 3-5 milyon imza parası, senelikde 4/5 arası bence gelir.
zort
bunu bilmiyorum biraz daha tecrübelenmem lazım
tecrübe etmek için yaşaman gerek kardeşbunu bilmiyorum biraz daha tecrübelenmem lazım
Onu diyorum işte gelmemesi için bir durum yok irade konması lazım rakamın daha uyguna çekilebileceğini düşünüyorum.milandan 5 istiyor vermiyor milan
2 biz verelim 3 de sponsor versin bağlayalım abi hatta sponsor 5 versin gerekiyorsa mezuda malum camia 3 veriyor ya o misalOnu diyorum işte gelmemesi için bir durum yok irade konması lazım rakamın daha uyguna çekilebileceğini düşünüyorum.