- 16 Haziran 2010
- 190.995
- 133.788
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar da degil, kendisi fanatik Cimbomlu zaten internette resimleri dolu bunun.Aktif futbolcu olarak Valverde ile en iyi şut çekebilen topçu bana göre. Şut tekniğini çok beğeniyorum, ancak karakter olarak biraz sıkıntılı bir tip sanırım. Trabzonla sözleşme imzalayıp hamburga kaçması, hamburg ile sözleşme yenileyip leverkusene kaçması, milandan intere geçmesi. Bize gelse devre arasında fenere gidebilir, öyle bir hava veriyor bu eleman.
O kadar da degil, kendisi fanatik Cimbomlu zaten internette resimleri dolu bunun.
MHY ile bir mi tutuyorsun şaka olmalı bu herhalde? Biraz internette bak ne kadar Galatasaray liymis anlarsin zaten. Ne zaman Galatasaray'in bir başarısı/ şampiyonluğu olsa mesaj attığı görülür Hakan'ın ne kadar çok Galatasarayli olduğunu yabancı basında bile defalarca dile getirildi. Kendisi bunu açık sözle yıllardır söylüyor. Gizli saklı birşey değil ki.MHY denilen canlıya da diyorlar bunu. Profesyonel bunlar parayı veren düdüğü çalıyor, hiç öyle çocukluktan beri xxx taraftarıyım laflara inanmam. Hakana hayır demem futbolculuğunu beğeniyorum, ama geçmişte ki olayları yüzünden sıkıntılı biri gibi geliyor işte bana.
Cok iyi topcu begenmeyenlerin 90% fenerli zaten gsli oldugu icin kötülemek amacli yapiyorlar