Hakan Çalhanoğlu, Serie A’da sezonun en iyi orta saha oyuncusu seçildi.

Aktif futbolcu olarak Valverde ile en iyi şut çekebilen topçu bana göre. Şut tekniğini çok beğeniyorum, ancak karakter olarak biraz sıkıntılı bir tip sanırım. Trabzonla sözleşme imzalayıp hamburga kaçması, hamburg ile sözleşme yenileyip leverkusene kaçması, milandan intere geçmesi. Bize gelse devre arasında fenere gidebilir, öyle bir hava veriyor bu eleman.

Aktif futbolcu olarak Valverde ile en iyi şut çekebilen topçu bana göre. Şut tekniğini çok beğeniyorum, ancak karakter olarak biraz sıkıntılı bir tip sanırım. Trabzonla sözleşme imzalayıp hamburga kaçması, hamburg ile sözleşme yenileyip leverkusene kaçması, milandan intere geçmesi. Bize gelse devre arasında fenere gidebilir, öyle bir hava veriyor bu eleman.
O kadar da degil, kendisi fanatik Cimbomlu zaten internette resimleri dolu bunun.

O kadar da degil, kendisi fanatik Cimbomlu zaten internette resimleri dolu bunun.

MHY denilen canlıya da diyorlar bunu. Profesyonel bunlar parayı veren düdüğü çalıyor, hiç öyle çocukluktan beri xxx taraftarıyım laflara inanmam. Hakana hayır demem futbolculuğunu beğeniyorum, ama geçmişte ki olayları yüzünden sıkıntılı biri gibi geliyor işte bana.

MHY denilen canlıya da diyorlar bunu. Profesyonel bunlar parayı veren düdüğü çalıyor, hiç öyle çocukluktan beri xxx taraftarıyım laflara inanmam. Hakana hayır demem futbolculuğunu beğeniyorum, ama geçmişte ki olayları yüzünden sıkıntılı biri gibi geliyor işte bana.
MHY ile bir mi tutuyorsun şaka olmalı bu herhalde? Biraz internette bak ne kadar Galatasaray liymis anlarsin zaten. Ne zaman Galatasaray'in bir başarısı/ şampiyonluğu olsa mesaj attığı görülür Hakan'ın ne kadar çok Galatasarayli olduğunu yabancı basında bile defalarca dile getirildi. Kendisi bunu açık sözle yıllardır söylüyor. Gizli saklı birşey değil ki.

Daha geçen hafta bir röportajı oldu forumda duruyor konusu hatta. Daha eskiye gidersen resimleri bile var.

Profesyonel futbolcu tabi ki kariyerini düşünür sen istemezsin başkası ister o da ona göre karar verir, o başka birşey senin MHY ile verdiğin örnek bambaşka birşey.

@ hakan calhanoglu takim degistirme konusu :

milan dan intere gecmesi konusunda hakan yerden goge kadar hakli.
ki , vaktinde yorumladik bunu. milan'in hatasi milani baglar. gecsinler bu isleri. basta zlatan.

sevgili @Alper Altun un da dedigi uzere , hakan'in galatasarayliligi oldukca samimi bir bagdir. ki, almanya dan tanidiklardan ogrendiklerim kadariyla renklere bayagi icten bagli.

bu arada lig mvp'si lautaro olmus. hakkidir. keza hakan olsa da yadirganmazdi, o derece muthis bir sezon gecirdi.

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz

Rodri bokunu yer.

Müthiş oynattı takımı bugün. beğenilmeme sebebini anlamıyorum

Inter'de ciddi bir gelişim gösterdi ve son birkaç yıldır milli takımda da eskiye nazaran çok daha iyi. Beklenti her maç 40 metreden sıkması ise bilemem.

Montella etkisi olduğunu düşünüyorum. Inter'deki rolünü iyi analiz edip milli takıma adapte etmiş bulunmakta. Bravo.

Bana kimse 5 tane iyi Milli maçını gösteremez.

Al gülüm ver gülüm.

Kral sahada yoksun. senin sinmemen lazım

takımı oynatan sensin

Ne bekleniyor kendisinden de buraya gelip sövülüyor anlamak güç

Geri
Üst Alt