Herhangi bir şekilde herhangi bir şartta fenere gitmeyi dahi aklından geçiren adam, Galatasaraylı değildir. Alınması taraftarıydım ama burada gördüklerim gerçek ise gündemimizden tamamen çıkması gerektiğini düşünüyorum. "Fenere biraz yanaşıyor görüntüsü vereyim de Galatasaray panik yapıp beni alma sürecini hızlandırsın" gibisinden bir mantalite ile dahi hareket ediyorsa o konu bizim için sonsuza dek kapanmalı.

Fenerbahçe'ye haber yolladı vs. artık herkes tarafından dillendi.
Zaten Drama Quuen registasından aksi bir açıklama da gelmedi.

Buna derler. Kimse kusura bakmasın. Ergen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada kimse Osimhen’in Ali Koc’un almaya calisip reddedildigini hatirlamiyor. Hakan eger sen onlara olumsuz cevap vermeyip, yesil isik yaktiysan karakterin cok zayifmis. Bunlar dogruysa bizden cok cok uzak ol. Suyun diger tarafina yakisirsin.

Hefif yıllardır Çocukluk aşkım deyip durdu. Zamanı gelince geleceğim dedi. Inter'de kalamayacağını anlayınca, Avrupada kimse de büyük bonservis vermeyeceğine göre, ya aklınca yem atıyor ya da gerçekten fenere gidecek.

Bize gelmek için feneri kullanıyorsa çok aptalca, he olur da fenere giderse kendi bilir. Belki de önemsemeyiz o kadar sonuçta bizde forma giymedi.

Onun düşünmesi gereken şeyler şu. Az çok takip ediyorlar turkiye ligini. Mert hakan yandaşa başkomutan denen bir taraftar toplumu için oynamak istemezsin diye düşünüyorum.

Bu platformda kimseye kişisel hakaret içeren mesajlar yazılamaz. Eleştiri ile hakaret arasındaki farkı gözetin ve sinirinizi kontrol altında tutun. Kişisel görüşlerinizi ifade etmek için kendi Twitter hesabınızı kullanabilirsiniz. Maalesef bu tür mesajlara platformumuzda yer vermiyoruz.

Son düzenleme:
almanci olm iste ne bekliyordunuz

bunlarin hemen hemen hepsi böyle yanar dönerli oluyor

bi de leminayi satip bunu alalim diyen tipler vardi burada

Bu platformda kimseye kişisel hakaret içeren mesajlar yazılamaz. Eleştiri ile hakaret arasındaki farkı gözetin ve sinirinizi kontrol altında tutun. Kişisel görüşlerinizi ifade etmek için kendi Twitter hesabınızı kullanabilirsiniz. Maalesef bu tür mesajlara platformumuzda yer vermiyoruz.
Nediyon bu duruma Hakan hainmiş

Geri
Üst Alt