Bize ekstra ne katar diye düşünüyorum şu anda? Bu oyun sisteminde verebileceği maksimum katkı sara juve maçı performansı kadar olur mu? Verirse de bu performansın sürekliliği olur mu? İsim olarak liderlik olarak gelmesini isterim. Ama İlkay da da farklı bir performans hayal etmiştim. Benim için hayal kırıklığı oldu sakatlık sonrası. Şimdi yoğurdu üfleyerek yeme zamanı gibi geliyor bana...

Elimizde su an 2 tane bagkur lu var onları huzur evine sepetleyebilirsek hakan olabilir

Severim hakanı ama önümüzdeki sezon %99 serbest düşme emareleri boy gösterecektir

futbolu bulan adam olabilir gelirse seneye de şampiyon oluyorsun otomatik

Mutlak suretle uzak durmak lazım.

Sezonun yarısında oynamayacağı kesin.

Bonservisine para verip bir de yüksek maaş verirsek çok pişman oluruz.

Şutör şart bizim takıma aslında süper ligte iş yapar. Ancak aşırı yüksek maaşı ve bosverviside cabası. Yaşı işe ayrı Bi konu artık bu yaş aralığında aptalca transferler yapmamak lazım.

Hakanın yokluğunda bodoya nasil ezildiklerini gorduk. İnterin tek onemli topcusu.

Inter, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu ile taktiksel bir sözleşme uzatma ihtimalini değerlendirse de, sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yazın ayrılık ihtimali güç kazandı. Ancak Inter, Hakan üzerinden büyük bir bonservis geliri beklemiyor; oyuncunun gitmek istediği Galatasaray'ın da 10-15 milyon euronun üzerine çıkmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. (La Gazzetta dello Sport)

bu saatten sonra hepimizin hayal ettiği galatasaray’da ancak yedek olur

bu yaz yine gündemimizi baya oyalar fakat bu sefer çok istekli olacağımızı düşünmüyorum.bizim takıma yırtıcı,fizik gücü yüksek topçu dışında zor topçu girer. bi 10 numara, 1 tane 6 numara adam yiyen cinsten, bi stoper, bir de yedek santraforla bitiririz yaz dönemini. tabi gidenler olursa değişir o durum. saradan ayrılık gelirse şaşırmam, sallai ya da singo ikisinden birinden de ayrılık kesin gibi görünüyor.

Seneye bu zamanlar burada alıntı,kudurtma şov yaparım gibi gözüküyor

Inter, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu ile taktiksel bir sözleşme uzatma ihtimalini değerlendirse de, sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yazın ayrılık ihtimali güç kazandı. Ancak Inter, Hakan üzerinden büyük bir bonservis geliri beklemiyor; oyuncunun gitmek istediği Galatasaray'ın da 10-15 milyon euronun üzerine çıkmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. (La Gazzetta dello Sport)
Çok sık sakatlık yaşıyor Hakan üzerinden bir plan orta sahada kurulmamalı yaşı da geldi artık. Tek haneli bonservis + İlkay maaşına gelirse de bilemiyorum yerli kaliteli oyuncu önemli bir yandan ama asla plan Hakan üzerine kurulmamalı diye düşünüyorum.

1 yıl 1 yıldır. Bazı şeyleri zamanında yapmak gerekiyordu. Mesela bu sene epey katkı verirdi fakat bu sene 150 milyonluk bütçe ve muhtemelen bu sene de 150 milyon bütçe olacakken daha genç tercihim olurdu.
Yine de alacağımızı düşünüyorum. Eğer alırsak da yanındakiler maksimum 26 filan olmalı

Geri
Üst Alt