uygun maaşa gelsin yerlidir iyi olur

Yenil yılda 33 olacak şubat doğumlu.

1 tepsi kadayıf alıp sezon öncesi top başı antrenmanında dağıtsak takıma daha faydalı olur.

Adsız.webp

Eyvahh! İkinci İlkay vakası. Çok yanlış hamle. HO.

kaymağını Inter yedi, bize kırıntısı kaldı

bize gelince sakatliktan 2 ayda 1 mac oynar

Alsanıza kardeşim Hakan'ı madem yabancı sınırı diye ağlıyorsunuz. Aha milli takım kaptanı duruyor işte.

elin nijeryalısı sosyal medyada satırlarca açıklama yaparken küçükken galatasaray'lı olduğu bilinen bu arkadaşın ölü taklidi yapması her şeyi açıklıyor. para tabii ki büyük bir etken ancak bir insan bir şeyi seviyorsa paradan feragat eder, sevdiğine kavuşur. ben hakan'ın galatasaray'ı değil, parayı sevdiğini düşünüyorum.

yüzde 100 tespit tskler geronimo

Sakatlığı olmazsa açık ve net seviye atlatır rakibe gidecek diye kötülemeye gerek yok tek sorunu son dönem artan sakatlığı o konuda bir risk var onun hariç son dönemde Romanya maçında ağzımızın suyu aka aka izlemiştik.

Uzun vade muhtemelen götüremez 3 yıllık sözleşme alsa 1 senesi çok iyi seviyede kalır 26/27 sezonu kritik olacak.

Fener‘de para kazanip yatmaya geliyor

Hicbir kariyer yapmis gurbetci topcu fayda saglamadi bugüne kadar

Hamit, özil, gündogan vs hep fos ciktilar

Bu da gelirse kendine bakmaz, salar

Hakan'ı biz istersek seve seve gelir.

Istemezsek, Fenerde milyonları verirse oraya gitmesi kadar normal birşey yok.

Yaşı olmuş 33, bu saatten sonra milli piyango vurmuş olur.
Sakatlık olayları sıkıntı ama istememiz lazim cunku kaliteli yerli oyuncu cok cok onemli ,neden istemiyoruz o kısım dahada sacma misal hoca Terim olsa hakan banko gelirdi

Türkiyede herhangi bi takıma transfer olduktan yaklaşık 2 ay sonra ana avrat küfür yiyeceğinden adım gibi eminim.

Hakan biraz olsun kendini düşünüyorsa buradan uzak durur. Kariyerini avrupada noktalar

Geri
Üst Alt