Kaliteli bir insan parayı değil huzuru ve maneviyatı önemser ki, hakanın bu saatten sonra paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum dünyalığını yapmıştır, paragöz, para için herşeyini satacak karakterde olan adam da bizden uzak dursun zaten.

boşverin hakanı iyi bir forvetleri olmayınca ellerinde patlayacak. biz deniz gülü ve can uzun olmaz ise arkasına muhammed damarı alalım.
2.nci bundesliga geçen sene 31 maçta 9 gol 6 assisti var. bu sene bundesliga da 15 maç oynamış etkisiz kalmışken ucuza kapatırız.

herkesten arda turan gibi biz istemeyince başaka falan gitmesini beklemek çok saçma bu arada.Sınır varken osnde sara oynuyorken gidip alsaydın abi isteyen istediği yere gider he o ettiği laflara rağmen yine gitmemesi lazım ama abartacak bir şey de yok şimdi yine iste yine sen alırsın yani.

Selçuk Yula son sezonunu bizde oynayıp son maçında arma öpmüştü. Kerem neler söyledi sonra fb'ye gitti.
Barış ve Eren'in fbli olduğu söyleniyor.
Futbolcuların tuttuğu takımlara veya ettikleri laflara çok takılmamak lazım.

Buna bu yaştan sonra üzülecek halimiz yok. Sadece intere bonservis kazandırackalr inter bu paraya jones çekecek bu konu daha üzücü kısmı

A nadolu A jansına kadar yolun var kardeşim. Sıkıntı yapma sileriz.
5ac5d1e8d242fe3df3996238a1c467e3.jpg

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Nereye gidecegi bizleri ilgilendirmez ama sen cocukluk resimlerini paylasirsan Galatasarayliyim diye defalarca aciklamalarda bulunursan ozaman taraftar da dogal olarak senin icinden gecer yapacagin herhangi bir yanlista

Arda turan’in tirnagi olamaz bu yeni nesil sidikli topcular

Adama yapilmadik baski kalmadi ona ragmen ben Galatasarayliyim dedi kadiköy’e anca deplasmana giderim dedi

Her ben Galatasaray lıyım diyenden neden Metin Oktay yada Arda Turan ın söylediği sözler yada durum bekleniyor anlamak çok zor.

Gecen senenin aynisini yapiyorsunuz. Medya ve safinin cumleleriyle bitmis gibi davraniyorsunuz.

Resmi olarak bitsin , tepkinizi o zaman koyun derim.

Herif baskan olmadi, muhtemelen (bence) olmayacak , ee bitmis mi olacak transfer?

Hakanin menajeri de hem para cukkaladi hem bizimkilere zarf atiyor "haberiniz olsun" gibi iste

Performans göstermek istese bize gelirdi, adam erken emekliliği seçmiş. İlkaydan fazlasını vermezdi zaten.

Teşekkür etmemiz lazım kendisine.

gsclilerin taptığı futbolcu hatta birçoğumuzdan da daha iyi gsli olduğu rivayet edilmekte

Oh, bu sene de kurtulduk orta sahayı süzgeç yapacak virüsten!Safi rüzgarsa bumerang gibi yine etrafımızda dolanacaktır diye korkuyorum!

Geri
Üst Alt