Hahaha aziz başkan olmuş diyorlar ya. Ne güldüm ben buna.

Hakan'ın babası şimdi çıkar açıklama yapar.

Menajer bizden habersiz görüşmüş, Galatasaray'ı instagramda takipten kuzenim çıkarmış. Falan filan.

Beter olun.

2 gündür hakanla anlaştık transferi tamamladık diye sağda solda gezen safiye karşı çıkıp iki satır açıklama yapmadığına göre demek safinin Kolpa vaatlerine kanmış camiasız kalmıştır. Bundan sonra Galatasaray adını ağzına almaması gerekir geçen seneki mevzularda ciddiymiş demek bunu kanıtladı

Zaten istemiyordum bunu. İlkay denen ağır vasıtayı da istemiyordum korktuğum başıma gelmişti ve almıştık. Bu da aynısı olacak asla istemiyorum. Gelmesi iyice zora bindi artık mutluyum.

Bişey değişeceğini sanmıyorum. Azize yanlar şimdide ben zaten Safi yerine sizi destekliyordum der.

Azizde atlar onuda biliyoruz

Yeniden takip haberi kolpa. Büyük mallık yaptılar bundan dönüşü olmaz. Bir ihtimal Aziz'i kafalarlar ise gelirler, bizle işi olmaz artık.

Gecen sene fenerlilerle elele programlar yapinca aldigi tepkiden dolayi yaranmaya calisiyor sanirim.
E hala yapiyor zaten, murat asik detayina uyuzdum ama setenle yaptigi fener gs karisik fena olmuyor (tv de olani youtube degil)

Boyle cikismazdi ama onu epey ilginc buldum.

Ilk programda "ibrahim abi beeeeen, bu cocujluk aski islerini sevmiyorum" diye lafa girer cikar gene

Ben şahsen camiamızdan kabul etmiyordum. Şu durumda kaybeden tek adam gibi görünmekte. Ha şu durumda ve yaşında bize de yararı pek olmaz düşüncesindeydim zaten.

Geri
Üst Alt