Olası yabancı sınırlaması sonrası Mert Hakan Yandaş ile birlikte orta saha için Hakan Çalhanoğlu&İrfancan Kahveci&Okay Yokuşlu gibi oyuncular gündeme gelecektir

İrfan Can'a Sevilla 12 teklif etti haberi var. Doğru olmayabilir ama sözleşmesi devam ederken bu ekonomik koşullarda İrfan Can'ı Türkiye'den bir takımın alması imkansız. En kötü 7-8'e falan Avrupa'ya gider.

Alacaksak şu sınır gelmeden kaliteli yerlileri toplamak lazım. Adam hem de Galatasaray'lı. Belhanda, Feghouli vs bunların maaş yükünden kurtulup yerlilere ₺ üzerinden sözleşme yapmalıyız yasak gelecekse eğer.
Mert hakan ve emre hamlesini de iyi ki yapmışız.

İrfan Can'a Sevilla 12 teklif etti haberi var. Doğru olmayabilir ama sözleşmesi devam ederken bu ekonomik koşullarda İrfan Can'ı Türkiye'den bir takımın alması imkansız. En kötü 7-8'e falan Avrupa'ya gider.
Yani şüphesiz yetenekli bir oyuncu ama o paraları İrfancan için verecek takım yok dediğin gibi ama olası bir yabancı sınırı ile birlikte Emre Kılınç ve Mert Hakan ile birlikte Hakan Çalhanoğlu&Okay Yokuşlu&Kaan Ayhan olası hedefler bence hatta Mert Çetin&Mert Müldür&Nazım Sangare&Dorukhan Toköz ve Enes Ünal bile gündeme gelebilecek bazı oyuncular

Irfan kendisini çok geliştirdi ama bizde iş yapar mı, bilmem. Satılırsa mindestens 6-7m avroya gider 99%

Ben uygun bir şekilde bitecekse Hakan Çalhanoğlu'nu kesinlikle takımda görmeyi isterim Emre Akbaba ile birlikte uzun süre takıma hizmet edebilirler o mevkide

HÇ’nu bu takımda görmek istemem. Nedeni vermek zorunda olacağımız bonservis ve tahminen yıllık 5 milyon Euro ve üstü garanti maaş...

Hakan’ın İtalya’da ve milli takımda birçok maçını izledim. Beğenmediğim bir oyuncu. Sağ ayağı kaliteli, şutları güzel. O kadar...

Tabii bonservissiz 1 milyon garanti maaşa gelse, isterim ama o şartlar olmayacak.

HÇ’nu bu takımda görmek istemem. Nedeni vermek zorunda olacağımız bonservis ve tahminen yıllık 5 milyon Euro ve üstü garanti maaş...

Hakan’ın İtalya’da ve milli takımda birçok maçını izledim. Beğenmediğim bir oyuncu. Sağ ayağı kaliteli, şutları güzel. O kadar...

Tabii bonservissiz 1 milyon garanti maaşa gelse, isterim ama o şartlar olmayacak.
Dün maca damga vurdu

Biz hangi mevkide oynuyor ne yapıyor çözemedik ama milanda her maç asist yada gol yapıyor

Yerli muller diyorum ben iş

Hakan çalhanoğlu dediğin adamı cimbombomun çocu akbaba emreden daha az yıllığa getirme gibi bi ihtimalin yok zaten.

keşke gelse demiyonuz da.

Orta sahada serbest oynatacaksın bunu. En verimli olduğu dönemler bu şekilde oynatılmıştı. (bkz. Leverkusen dönemi)

Geri
Üst Alt