Dogrudur nedense bizim Milli Maclarda buna birseyler oluyor ..

Ama AC Milan‘da cok iyi oynuyor acayip
Adamı sadece milli maçlarda izleyip boş adam falan diyen güruh vardı onu kast ediyorum ben.

Mesela Terim bunu bi aralar savunmanın önünde oynatıyordu Milli Takımda. Hakan hiç bir zaman lider bir 10 numara olmadı ki, bu rolü bekleyenler vardı kendisinden.

sent via GSC

Valla duran toplari cok etkili olsada, ben futbolcu olarak pek begenmiyorum kendisini.

Ha yanlis anlasilmasin, cok etkilidir kendisi (skora katki bakiminindan) ve takimimiza isterim ama benim gonlumdeki 10 numara Cassio Lincoln, Ronaldinho, Hagi gibi futbolcular. Bilekleri kadife, 1 hareket ile 2-3 adami oyundun dusurup uzerine birde imkansiz bi assist. Oogh miss :D

Emre akbabuşun futbol oynamayı bilen hali.
Hee farzımahal bize geldi böyle ortalar kesti, vuracak adam olmadığından bi süre sonra ön direğe kesmeye başlar :asd:

3. liglerden buralara geldi şaka maka. Helal olsun.​

Beğenmeyenlerin 10 numarasında belhanda pelkas felan oynuyor puhahahaha xD

En azından yıllar sonra topa sert vurabilen oyuncumuz olur. Keşke alabilsek de 32-33 olmadan imkansız

Son bir seneki performansı bayağı iyiydi. Doğru yerde oynatılmasının da payı vardı herhalde. Çünkü daha öncesindeki performansı kötüydü.
Bu sözleşmeyi bu geçen yılın ikinci yarısı ve bu sezonla net hak etti.
Umarım sözleşmeden sonra Milan’daki ilk yıllarındaki performansa geri dönmez. Formu artar ve Milan’ı şampiyonluğa taşır. 30’dan sonra da bir iki seneliğine uygun fiyata bize gelir.

Son bir seneki performansı bayağı iyiydi. Doğru yerde oynatılmasının da payı vardı herhalde. Çünkü daha öncesindeki performansı kötüydü.
Bu sözleşmeyi bu geçen yılın ikinci yarısı ve bu sezonla net hak etti.
Umarım sözleşmeden sonra Milan’daki ilk yıllarındaki performansa geri dönmez. Formu artar ve Milan’ı şampiyonluğa taşır. 30’dan sonra da bir iki seneliğine uygun fiyata bize gelir.
Sanmıyorum ilk geldiği döneme döneceğini çünkü Milan'ın da o dönem şu an bulunduğu durumla alakası yoktu. Hem yönetim hem teknik ekip hem de oyuncu grubunda çok fazla problem vardı, her hafta halı saha maçına çıkar gibi maça çıkıyorlardı uzun bir süre. Milan öyle ya da böyle o ateşi yaktı, doğru hamleler de yapıyor, şampiyonluk gelir gelmez ayrı bir konu ama ciddi anlamda toplarlandıkları gerçek. Üstelik Zlatan'ı da futbolcuları toparlasın liderlik etsin diye almalarına rağmen uçuk bir performans gösteriyor bu yaşında. Düzeni bozmaz, üstüne koyarak devam ederlerse hem Hakan hem de Theo gibi diğer futbolcular da parlamaya devam eder. Çok umutluyum bu takımdan

Geri
Üst Alt