6 sene sonra bir yaz akşamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ne ya 18 maç 10 asist yapmış bu yıl. Bu gidişle sezon sonu 20 asist felan görecek heralde...... Tam da Arda'nın yerine felan harika oturuyordu. Gsli ateşleyici 10 no

Falcao'nun maaşini Hakan a verip 4 senelik kontrata ikna etme fikri cik aklimdan cik

bu sene golden ziyade 31 gibi attırıyo adam

şimdi yıllık 2m ve 3 sezonluğuna gelmiyosa,5 sene sonra payitaht abdulhamidi izlerdim ayağına elden ayaktan düşünce gelmesin hiç

Hakan'ın Galatasaray'a sevgisini herkes biliyor ama kariyerinin sonunda gelmemeli gelecekse sene sonunda gelebilir tabi burada Avrupa yerine bizi seçmesi gerekiyor geçen seneler de ilgileniyorduk Fatih hoca kiralamaya çalıştı ama olmamıştı şimdi boşa çıkıyorken bir sürpriz görürsek güzel olabilir.

Sonuçta artık bizde bir proje takımı oluşturmaya başladık hedefler doğrultusunda ekstra güçler gerekiyor artık ligden öte Avrupa'ya yönelik uzun vadeli genç bir oluşum yapıyoruz keşke ihtimali olsa da gelse ne güzel olur.

3.5 - 4 million dollar arasına gelir gibi.. milandan da 3.75 felan istemişti

az önce yeni röportajlarına felan baktım da fatih hocayla sık sık görüştüklerini felan söylemiş. en son bayramda felan konuşmuşlar yine. hakanda hala sözleşme yenilememiş sanırım. benim bildiğim hoca bi yoklamıştır.. sene sonu belhandanın maaşını hakana bağlasak aynı ücrete hakan in belhanda out???

3-4 sene uzatir ve 30-31 yasinda bize gelir. Adam Milanin 4 milyon net teklifini halen kabul etmemis.

Keşke gelse, Taylan ile 2 yerli garanti

Üçüncü yerli kim olur bilmiyorum.

Luyindama satılırsa Kaan olabilir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Geri
Üst Alt