Yüksek bedelli transfer istemiyorum. Sponsor bulunsa da istemiyorum.

gittiğimiz yol çok doğru, sapmamak lazım bu yoldan

En son 5-6 Milyon yıllık istiyordu bu arkadaş

Hayırlı olsun iyi transfer

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
14750.jpg

Yüksek bedelli transfer istemiyorum. Sponsor bulunsa da istemiyorum.

gittiğimiz yol çok doğru, sapmamak lazım bu yoldan

En son 5-6 Milyon yıllık istiyordu bu arkadaş
Falcao giderse bence maaşı sıkıntı olmaz.Yerine Scout transferi yapsak bile 5-10 milyon euro bonservis verecez..

Falcao giderse bence maaşı sıkıntı olmaz.Yerine Scout transferi yapsak bile 5-10 milyon euro bonservis verecez..
Eee? Yılda 5 m euro vereceğine bir kere de vericen o 5i.

Kurun 2 yıl sonra 15 olmayacağı ne malum.

Direkt sponsor vermeyecekse kimseye 5 falan ödenmez max 2 bundan sonra.

Falcao da Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlasaydı maaşına taraftar yüklenmezdi.Hakan Falcao'ya göre genç.İyi bi kadro ile imkansız değil..
Falcao'dan cacık olmayacağı belliydi

Hakan'a 5 kağıt vermek hedefsiz bırakmak olur şu an hele de kariyerini üste taşımak üzereyken, gitsin oynasın EPL'de, orada yapamazsa kapımız açık ama öyle yüksek maaşlar veremeyiz.

Seneye ŞL olmaması da yüksek ihtimal. Bu sene olacağı da belirsiz.

Falcao'dan cacık olmayacağı belliydi

Hakan'a 5 kağıt vermek hedefsiz bırakmak olur şu an hele de kariyerini üste taşımak üzereyken, gitsin oynasın EPL'de, orada yapamazsa kapımız açık ama öyle yüksek maaşlar veremeyiz.

Seneye ŞL olmaması da yüksek ihtimal. Bu sene olacağı da belirsiz.
Falcao'nun istatistiği iyiydi burda tatile geldi.Şampiyon olamazsak ihtimali yok bu transferin de inşallah olursak Mesut'a bi meydan okuma ihtimalini ister bence..

Falcao'nun istatistiği iyiydi burda tatile geldi.Şampiyon olamazsak ihtimali yok bu transferin de inşallah olursak Mesut'a bi meydan okuma ihtimalini ister bence..
İstatistiği iyidi, bir bok oynadığı yoktu.

2014ten sonra City'e attığı gol dışında kalite golü bile yok, senin ve senin gibi bakanların şişirmesi o istatistik.

İstatistiği iyidi, bir bok oynadığı yoktu.

2014ten sonra City'e attığı gol dışında kalite golü bile yok, senin ve senin gibi bakanların şişirmesi o istatistik.
Maç kaçırma istatistiği bu kadar fazla değildi.Oynadığı maçlarda katkısı oldu ligde.Hakan ile aralarında nerdeyse 10 yaş var.İyi bi takım kurulursa Fatih hoca ile beraber gruptan çıkarız..

Geri
Üst Alt