Daha 3 senesi var 30 u gecip posasi cikinca para indirmeye gelir zaten yaptigi yatirimda emeklilik sozlesmesi icin hakikaten delikanli ise sezon sonu cikar gelir ama ben bizi kullandigini dusunuyorum

Avrupada oynama sevdasından vazgeçirebilirsen getirirsin her türlü yaş 27 artık. Sponsorla maaşı çok rahat karşılanabilir.

Ocak ayinda sponsordan 6 milyon hazirdi.

O parayi 4 taksitle Hakana verelim imza parasi olarak ve Musleranin yeni sözlesme seviyesinde maas önersinler. Senede 2,5 verirsek, senelik ücreti 4 olur. Belki getirmeye yeter.

Yoksa İrfan'ı ortaya atıp ilk hedefteki isim Hakan mıydı :D İrfan'a sponsor olan kişiler rahat rahat Hakan'a sponsor olur..

Ocak ayinda sponsordan 6 milyon hazirdi.

O parayi 4 taksitle Hakana verelim imza parasi olarak ve Musleranin yeni sözlesme seviyesinde maas önersinler. Senede 2,5 verirsek, senelik ücreti 4 olur. Belki getirmeye yeter.

Olmazsa birde 3 yıllık denesinler sözleşmeyi renktaş. 5-6 imza parası ile 4,15-4,5 civarında oluyor. Sonra 30 oluyor zaten. Bakarız bir daha o zaman

Bu adamın topa iyi vurma dışında nasıl bir özelliği var daha çözebilmiş değilim.

30'undan önce gelme gibi bir plani oldugunu sanmiyorum.

Kendisini sevsem de o zamandan sonra da gelmesine gerek yok.

Şu an geliyosa gelsin 30’undan sonra gelecekse hiç gelmesin top class olmadığı sürece 30 üstü topçu istemyorum artık

Geri
Üst Alt