Evet en formda dönemiydi barcayi psgyi elinin tersiyle itip bize geldi
güzel kardeşim, sneijder o dönem interle sözleşme uzatmadığı için kadro dışı kaldı ve hatırladığım kadarıyla yarım sezon felan top oynamadı.

sneijder en formda olduğu dönemde zaten CL finalini kazandı ve maçın oyuncusu seçildi. hakan 40 fırın ekmek yese bunu becerecek yetenekte bir oyuncu değil.

sözleşme bitimine 6 ay kalan ve yarım sezon top oynamayan bir oyuncuya 7.5 milyon bonservis ücreti ödedik. verdiğimiz maaşta zaten öyle az buz para değildi + gruptan çıkmıştık. yani bize geldiğinde dediğin gibi bitik felan değildi.

ayrıca ben hakanla sneijderi de kıyaslamadım. hatta bi önceki yazımda, kendisinin şuanki form durumuyla transferinin sneijder transferinden daha büyük iş olacağını söyledim.

adamı niye sürekli birileriyle kıyaslıyorsunuz yav
milanda enfes işler yaptı, yapmaya devam ediyor. kadro dışı değil, yedek değil sneijderin durumuyla alakası yok içinde bulunduğu koşulların.
27 yaşında , TÜRK , duran top kullanabiliyor, oyun görüşü fena değil, ayağı fena değil şut çekebiliyor.

milli takımda 3-5 aptalla şenorun bomboş sisteminde göze çarpmıyor olabilir

Niye illa biriyle kıyaslama ihtiyacı duyuyoruz 🤦‍♂️

ben oyunculukları kıyaslamadim sadece Sneijder 28 inde geldiyse Hakan da gelir muhabbetine ithafen yazdım biri dip yapmıştı diğeri zirve hakan'ın bize şu an gelmemesi bu nedenle gayet normal anlatmak istediğim sadece buydu..
Ama forumun yarısı okudugunu anlamadığı için konu farklı yerlere çekildi üstelik Sneijder'in kariyerinin hakandan çok daha iyi olduğunu belirtmeme rağmen adam Sneijder'in kariyerini yazmış bana güler misin ağlar mısın

pardon 2 sene önceymiş.

interde yedek kalmıyordu ki, sözleşmesini uzatmadığı için komple kadro dışı bırakılmıştı. yoksa bize geldiği yıl, sözleşme ve hocayla olan sorunlarından dolayı yarım sezon top oynamaması dışında bitik felan değildi.
Bitik demedim de ŞL üzerinden çok geçmişti ve düşüşe geçmişti.

Ha yine de 28 yaşında o seviye bir oyuncu getirmek büyük işti.

ben oyunculukları kıyaslamadim sadece Sneijder 28 inde geldiyse Hakan da gelir muhabbetine ithafen yazdım biri dip yapmıştı diğeri zirve hakan'ın bize şu an gelmemesi bu nedenle gayet normal anlatmak istediğim sadece buydu..
Ama forumun yarısı okudugunu anlamadığı için konu farklı yerlere çekildi üstelik Sneijder'in kariyerinin hakandan çok daha iyi olduğunu belirtmeme rağmen adam Sneijder'in kariyerini yazmış bana güler misin ağlar mısın
Genel olarak diyorum rtaş
Şino ile kıyaslama şeysi var son zamanlarda
Bırakalım herkes kendi kariyerini yazsın

Snejder gibi dünya yıldızı adam anca dibi görünce gelir Hakan onun klasmanında değil bence gelmesi için illa dibi görmesi gerekmiyor az da olsa ihtimal var

8 no oynar dışında hala doğru düzgün bir analiz alamadım
Gsc klasiği şakşakcılığı olmaya doğru gidiyor
belhanda yerine sol iç oymayacaksa gedson sağ iç mi olucak?
Gedson da sol iç için daha uygun değilmi?

Bitik demedim de ŞL üzerinden çok geçmişti ve düşüşe geçmişti.

Ha yine de 28 yaşında o seviye bir oyuncu getirmek büyük işti.
büyük iş diyerek küçültme yaw durumu.

çok büyük işti. Hagiden sonra 10 numara görmedik.

Wesleyle Hç'yi falan kıyaslamak saçma geliyor bana. Wes daha world class 1 herifti.

Hç sponsorla bile gelse istemem, doğru 1 yola girdik, çıkmayalım bu yoldan. Sponsor parasını Scout transferlerine harcayalım.

Gurbetçilerin Tr tercihlerini de az biraz anlıyorum şu dönemde.

8 no oynar dışında hala doğru düzgün bir analiz alamadım
Gsc klasiği şakşakcılığı olmaya doğru gidiyor
belhanda yerine sol iç oymayacaksa gedson sağ iç mi olucak?
Gedson da sol iç için daha uygun değilmi?

Gelse ya Belhanda'nın yerine sol iç 8.5 gibi oynar ya da 4-2-4 tarzı çift orta sahalı sistemde 10 numara oynar.

Taylan

Gedson Hakan

ya da

Gedson Taylan

Hakan

Fegh Mustafa Onye olur misal.

Zaten çok skorer oyuncu değil, bizim gibi takımda da oyun kuruculuğu ve duran top becerisi ön plana çıkar. Ki Gedson-Taylan'la çok yırtıcı orta saha olacağından savunma tarafında da sırıtmaz. Hakan gibi oyuncu kazandırıldıktan sonra oynatılacak yer bulunur, önemli iş bu oyuncuları getirebilmekte. Çok afaki zaten, menajerin Galatasaray üstünden prim kasıp Milan'dan kontrat kapmaya çalıştığı ortada.

büyük iş diyerek küçültme yaw durumu.

çok büyük işti. Hagiden sonra 10 numara görmedik.

Wesleyle Hç'yi falan kıyaslamak saçma geliyor bana. Wes daha world class 1 herifti.

Hç sponsorla bile gelse istemem, doğru 1 yola girdik, çıkmayalım bu yoldan. Sponsor parasını Scout transferlerine harcayalım.

Gurbetçilerin Tr tercihlerini de az biraz anlıyorum şu dönemde.
Wesle HC'yi kıyaslama yönünde bir ifadem yok. Büyük iş derim ama çok büyük iş demem ben açıkçası.

Çok büyük iş Ribery'i getirmekti.

Wesle HC'yi kıyaslama yönünde bir ifadem yok. Büyük iş derim ama çok büyük iş demem ben açıkçası.

Çok büyük iş Ribery'i getirmekti.
Ribery bir fırsattı ve biz bu fırsatı iyi değerlendiremedik maalesef.

Tamam Ribery esip gürlüyordu ama sıradan bi taraftara desek Ribery Bayern Münih’i gidecek Dünya’nın en büyük topçularından olacak dese gülüp geçerdi bence çoğu kişi o zamanlar.Zamanında Misimovic daha büyük işti bence ama oda tutmadı.

Ribery bir fırsattı ve biz bu fırsatı iyi değerlendiremedik maalesef.

Tamam Ribery esip gürlüyordu ama sıradan bi taraftara desek Ribery Bayern Münih’i gidecek Dünya’nın en büyük topçularından olacak dese gülüp geçerdi bence çoğu kişi o zamanlar.Zamanında Misimovic daha büyük işti bence ama oda tutmadı.
Ribery konusunda yaşım küçük olmasına rağmen bu adam büyük topçu dedim yav ilk izlediğimde bile. Dar alanda inanılmaz bir adamdı, bence çok belliydi world class olacağı.

Hakan Milan’dan 6 milyon istemiş ibra 7,5 alıyormuş Milan’ın veremeyeceği bir para istemiş yani sözleşme uzatmak istemiyormuş aslında. Hakan'ın menajeri Alman. Bi kontrat daha yap sonra Galatasaray'a git demiş. O da demiş Barca Liverpool Real Bayern gibi takımlar olmayacaksa Galatasaray'a gideyim demiş. Tansel Taşanlar dün Clubhouse da söyledi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynisini ben de yazdim. Milan'da kalsa ne kisalir ne uzar ama belki Arsenal gibi takimlar isterse gidebilir. Bize gelirse hic olmazsa her sene UCL yapma olasiligi var + tuttugu takimda oynayacak.
3 + 1 + bonus ile anlasilabilir veya biz 3 veririz, sponsor da imza parasi verir

Bence de Ribery bas bas bağırıyordu ben çok büyük topçu olacağım diye. Hatta bence bizim ülkeye ayak basmış en yetenekli topçu bile olabilir.

Elimizde tutamayanlara lanet olsun.

Aynisini ben de yazdim. Milan'da kalsa ne kisalir ne uzar ama belki Arsenal gibi takimlar isterse gidebilir. Bize gelirse hic olmazsa her sene UCL yapma olasiligi var + tuttugu takimda oynayacak.
3 + 1 + bonus ile anlasilabilir veya biz 3 veririz, sponsor da imza parasi verir
Bence artık bizim ligin şampiyonu kolay kolay CL ye katılamaz, son yıllarda az puan toplayarak elimize gözümüze bulaştırdık hepimiz.

Ön eleme turlarını oynamayı ülkecek beceremiyoruz.

Geri
Üst Alt