Bence artık bizim ligin şampiyonu kolay kolay CL ye katılamaz, son yıllarda az puan toplayarak elimize gözümüze bulaştırdık hepimiz.

Ön eleme turlarını oynamayı ülkecek beceremiyoruz.
Belli olmaz ya. Uber guclu takimlar olmadigindan sansimiz var. Tabi seneye mutlaka puan toplamaliyiz.

Aldik galiba. Ön protokol....
2milyon € Imza parasi
4 yillik sözlesme
3.2 milyon € net yillik ücreti

falcao sezon sonu amerika
H. Calhanoglu galatasaraya

Böyle bir Sey olsa keske

Ribery konusunda yaşım küçük olmasına rağmen bu adam büyük topçu dedim yav ilk izlediğimde bile. Dar alanda inanılmaz bir adamdı, bence çok belliydi world class olacağı.

Ribery ilk maçından itibaren büyük oyuncu olacağını göstermişti. Hayatımda 2 oyuncu vardır tek maçını izleyip World Class olur dediğim. 1.si Elvir Baliç Bursadayken diğeri Ribery...

Eğer şu aşamada gelirse, duyguları mantığının önüne geçmiş demektir.

Çalhanoğlu'nun yerinde olsam, fanatik Galatasaraylı olmama rağmen, prime dönemimde kalkıp da Süper Lig'e gelmezdim açıkçası.

Gerçekten Galatasaray’ı yaşamak istiyorsa tam geleceği dönem. Gelsin 2 sene oynasın sonra yine isterse Avrupa’ya gider.

Her şeye çok mantık çerçevesinden bakıyorsunuz. Bazı dönemler geri gelmiyor. Adamın GS’de oynamak gibi bir hayali varsa patates olmadan gelsin. Zaten Almanya İtalya’da oynamış üst seviye liglerde. İngiltere’de oynadı diye madalya vermiyorlar. Para desen zaten kazanıyor. Ben onun yerinde olsam hazır bonservis olmadan sene sonunda gelir 2 sene canavar gibi oynayıp GS sevgisine de doyup son bir transfer yaparak kulübüme para kazandırıp giderim.

Efsane böyle olunur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geleceğini düşünmüyorum.
Hakkında bu şekilde bir entry girilmiş gssözlükte;

Salih kesinlikle alınmalı, Hakanın maliyetinden dolayı biraz düşünceliyim.

Geleceğini düşünmüyorum.
Hakkında bu şekilde bir entry girilmiş gssözlükte;

çok değişik bir topluluk.
ismail enver gibi düşünebilmek adına üyelik almıştım ama fazla titizler. kullandığın söz öbeklerine dikkat et gibi ikazları var.

Düşük ihtimal bence gelmesi. Adamın İngiltere hayali varsa, orta sıra takımlardan biri de olsa oraya gider.

Bir de ben şahsen Hakan'ı 3-4 yıl sonra yukarılarda pek göremiyorum, hatta ciddi düşebileceğini düşünüyorum. O yüzden şimdi gelmezse bu sefer o dönem biz kendisini istemeyiz gibi geliyor. Arda gibi düşük maaşa oynayan fanatik Galatasaraylı kontenjanından gelirse bilmem.

İyi adam, isterim gelmesini ama bugün bile gelse bizi uçuracağını düşünmüyorum.

whoscored verilerine göre 2020-2021 futbol sezonunda serie a'da an itibariyle öne çıkan bazı istatistikleri şöyledir:

-asist sayısında ligde 8 asist ile henrikh mkhitaryan ile ilk sırayı paylaşmakta.
-maç başına kilit pas'ta 3.3 ile ilk sırada. (bunun 1.2'si uzun pas ile, 2.1'i kısa pas ile) 2. sırada 2.5 ile rodrigo de paul mevcut.
-genel rating'de 7.38 ortalama ile ligde 8. sırada. ilk sırada 7.80 ortalama ile cristiano ronaldo mevcut.
-maç başına şut'ta 2.5 ile 13. sırada. (bunun 1.9'u ceza sahası dışından, 0.6'sı ceza sahası içinden) ilk sırada 5.2 ile cristiano ronaldo mevcut.
-maç başına yapılan orta sayısında 2.6 ile ilk sırada.

neymiş yumuşak adammış, bilginiz yok fikriniz var bari manıklı sallayın. hakan'a yumuşak diyenler kesin mesut'a tam bizim ligin topçusu demişlerdir, şaşmaz.

Geri
Üst Alt