Geleceğini düşünmüyorum.
Hakkında bu şekilde bir entry girilmiş gssözlükte;

Bence biseyler olabilir gibi

sinonun transfer daha zordu başardık ortada 13 milyonluk paranın 3 ünü verip diğerlerini sponsora iteleyen fener varken 2 biz veririz 4 de sponsor bulup getirebiliriz
Sneijder Inter'de kalmak istemiyordu. Hakan gelmek isterse zaten çok basit transfer. Ben en verimli çağında Hakan'ın geleceğini düşünmüyorum. Hayal kuruyorum ama gerçekleşmeyecek bir hayal bence.

Sneijder Inter'de kalmak istemiyordu. Hakan gelmek isterse zaten çok basit transfer. Ben en verimli çağında Hakan'ın geleceğini düşünmüyorum. Hayal kuruyorum ama gerçekleşmeyecek bir hayal bence.
inter dışında çok talibi vardı ve çok iyi yaşta geldi hakan daha ne kadar kendini geliştirebilir ki bana çok ütopya geliyor top level takımlarda iş yapamaz

inter dışında çok talibi vardı ve çok iyi yaşta geldi hakan daha ne kadar kendini geliştirebilir ki bana çok ütopya geliyor top level takımlarda iş yapamaz
Inter dışında talibi vardı evet ama biz de Avrupa'da gruptan çıkıyorduk o dönemler mali durumumuz da çok iyiydi. İstediğimiz oyuncuyu rahatlıkla alabilecek durumdaydık. Sneijder'in o yaşta gelmesi evet hayaldi ve gerçek oldu, şimdi de Hakan gelirse hepimiz çok seviniriz. Ama ben geleceğini düşünmüyorum.

Zor bence. Performansı bu seviyelerdeyken geleceğini düşünmüyorum.
Bilmiyorum neticede free transfer.
arsenal belki bvb + milan + juve var gidebilecegi.
manutda gidebilir ama yedek olur Bruno + Mctominay + normalde van de beek var.
Real istemez
Barca oturur ama onlarda 0 para var + istemezler artik bu 3 seneden sonra
Bayern mikse almaz

Bilmiyorum neticede free transfer.
arsenal belki bvb + milan + juve var gidebilecegi.
manutda gidebilir ama yedek olur Bruno + Mctominay + normalde van de beek var.
Real istemez
Barca oturur ama onlarda 0 para var + istemezler artik bu 3 seneden sonra
Bayern mikse almaz
Kendisine kalıyor, hocamızın dediği gibi bizi isteyen oyuncular ile yolumuza devam edeceğiz. Olursa güzel olur, Galatasaraylılığını göstersin biz de helal olsun diyelim. Yoksa Akbaba ile 3+1 yıllık sözleşme imzalatır Terim.

işte şimdi tam zamanı çık gel uzaklardan Çalhanoğlu

Umarım gelir
Kendisi için çok güzel bir ortam oluştu
10 no boşta
Şimdi değil de ne zaman kral

Yoksa geliyorsun da ona güvenerek mi belhanda dehlendi haa. Vay vay vay.

Geri
Üst Alt