La gelir niye gelmesin ya. İkna etmesini bilmek lazım.

Ama bizimkiler ikna edemez derdim ama bilemicem şimdi. Eski yönetim olsa Drogba'yı Sneijder'i getiren yönetim olabilir derdim ama Aysal'ın oluşturduğu bu yeni yönetimin henüz bir hayrını göremedik transfer konusunda. Hepsi çok tecrübesiz alakasız insanlar futbola.

Mancini'nin pek ısrarlı istediğini sanmıyorum bu oğlanı, olay Mancini'de biter çok isterse olur bence.

Hamburg Van der Vaart'i bile satar ama bu cocugu satmaz.

Taraftarlar da cok benimsedi ve cok formda cocuk. Hamburg'un durumu ortada en formda ve degerli oyuncusu satmaz devre arasinda.

Hakan'da gelmek istemez bence.

2 puan üstündeler küme düsme hattinin. hamburg'da zaten para yok. istersek baba gibi aliriz.

oyuncu icin de seviye atlama olur küme düsme mücadelesinden sampiyonlar ligine gelir.. bundesliga daha kaliteli bir lig olabilir ama hamburg'la nereye kadar??

liverpool arsenal gibi kulüpler hakan gibi oyuncuyu ne yapsin?? bence bizden daha iyi bir adres bulamaz. gelirse ilk 11 oynar banko..

2 puan üstündeler küme düsme hattinin. hamburg'da zaten para yok. istersek baba gibi aliriz.

oyuncu icin de seviye atlama olur küme düsme mücadelesinden sampiyonlar ligine gelir.. bundesliga daha kaliteli bir lig olabilir ama hamburg'la nereye kadar??

liverpool arsenal gibi kulüpler hakan gibi oyuncuyu ne yapsin?? bence bizden daha iyi bir adres bulamaz. gelirse ilk 11 oynar banko..

Iste böyle kötü bi durumdayken neden en önemli oyuncularini satsinlar?

Hamburg Bundesliga kuruldugundan beri 1.ligde oynayan tek takim, daha hic düsmediler.

Böyle kritik bi durumda para icin devre arasinda en iyi oyuncusunu satmak gibi bi aptallik yapacaklarini sanmiyorum.

Hakan icinse bu seneyi formunu buldugu ve sevildigi kulüpte bitirip sene sonunda baska bi takima gitmek de mantikli.

Bize gelmesini cok isterim ama objektif bakacak olursak zor.

Beni de Barcelona istedi annem olm uzaklarda napacan dedi futbolu biraktim umit ozet styala yorum yapiyorum :)

Kötü durumdaki takımlar takviye yapar oyuncu satmaz :happy:

Hamburgun bugün (dün) Mainza karsi oynadigi macin özetine baktim.

Adam hem golünü atiyor, hemde hayvan gibi duran top kullaniyor.

Cok iyi birisine benziyor, imkanlari zorlamak lazim.

Gelir niye gelmesin, Türkiye'de sönme ihtimali yok, bu sınır var iken hep değerli olacak, tuttuğu takım, iyi para.

Gercekten istiyorsak alırız, Hamburg bu durumdan faydalanıp fahiş fiyat cekmezse tabi.

Selcukla takas edelım birebir

Fm diliyle duran top ozelligi abartisiz en az 18.

Bugun Hamburg'un 2. Golundeki duran top yine harikaydi.

Tapa

Gelmeeeeez... Birde ben Totem yapayım. Bence her şey parada biter . Ikna edilmesi oyuncunun okadar zor olmaz bence iyi Galatasaraylıysa anlatığı gibi. Ama gelse bile kimin posisyonunda oynayacak? Sneijderi kesmesi zor. Savunma özelikleride sayıf selcuk ve meloya göre. Iyi bir 10 nummar forvet arkası için ama ordada sneijder var...4222 mi yapacağız... Fifa geldi birden aklıma:DD

Kafasını iyi çelmek lazım ki, kulübe gitme yönünde bir baskı uygulasın. Ha bu yola başvurmazsak zaten sözleşmesini uzatır ki, şu anki izlenim ağırlıklı olarak uzatacağı yönünde. Hakan'ın gerçekten gelişeceğini ve yüksek seviyelere çıkabileceğinin koşullarını iyi anlatmak lazım. Yoksa her defasında şu an Türkiye'ye gelmek istemediğini açık açık söylüyor. Bu işin para ile çözüleceğini pek düşünmüyorum. Dediğim gibi, Hakan'a geleceğini kulübe teslim etmesinin kendisi açısından yararlarını iyi anlatmak ve inandırmak lazım.

Iydi bugün. En iyilerindendi.. Hamburg yüksek bonservis ister.

<<Tapatalk>>

Galatasaray olarak değil de Milli takım olarak bakıyorum. Bunu, Levin Öztunalı'yı, Tolga Ciğerci'yi falan Almanya Milli takımı kapmadan bizim kapmamız lazım.

Geri
Üst Alt